DpD Asistenta Rutiera tractari auto Bucuresti, Ilfov

Tractari auto autostrada

...
Tractari auto autostrada Bucuresti Pitesti

Tractari auto autostrada A1(Pitesti)

Oferim servicii de tractari auto pe autostrada Bucuresti Pitesti cu preturi de la 1,3lei/km ! Interventie rapida ! Program Non – Stop

Serviciu Tractari Romania                      Pret

Auto intre 800 – 1000 kg                        1,0 Lei / Km

Auto intre 1001 – 1500 kg                      1,3 Lei / Km

Auto intre 1501 – 2000 kg                      1,6 Lei / Km

Auto peste 2000 kg                                  1,9+ Lei / Km

Garantam cel mai mic pret !

Suna acum :  (+40)726 616 161 – Program Non-Stop

Blog

Reguli de conducerea preventiva

Cu totii auzim zilnic din presa de intamplari nefericite datorate accidentelor pe autostrada A1. Acest tronson de autostrada a fost prima autostrada a Romaniei. Datorita vitezelor mari cu care se circula pe autostrada, trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte preventive pentru a evita accidentele rutiere, cum ar fi:

-In functie de conditiile meteo, trebuie sa adaptati viteza pentru a fi sigur ca puteti frana in timp util si totodata in conditii de vizibilitate redusa este recomandat ca viteza sa fie mai scazuta; -Trebuie sa pastrati distanta fata de masina din fata; -Atunci cand circulati pe autostrada trebuie sa fiti odihnit, deoarece capacitatea de reactie scade o data cu cresterea oboselii, deci nu conduceti obosit! -Daca este nevoie sa incetinesti brusc, porneste luminile de avarie pentru a ii atentiona pe cei din spatele tau. Doar dupa ce i-ai atentionat pe cei din spatele tau poti opri/incetini. -Poti opri pe autostrada numai daca este oprit de Politie, ai o urgenta sau previi un accident. -Pentru a parasi autostrada trebuie sa te incadrezi pe banda corecta in timp util si in cazul in care ratezi iesirea nu ai voie sub nicio forma sa intorci sau sa mergi cu spatele, ci te deplasezi catre urmatoarea iesire. -Fii permanent atent la ceea ce se intampla in trafic; -Daca esti implicat intr-un accident sau masina are o avarie apeleaza la un serviciu de tractari auto autostrada Bucuresti Pitesti si asteapta ca persoanele specializate sa iti acorde ajutor pentru a transporta masina.

Cata vreme conducem preventiv, vom reusi sa evitam orice accident, prin anticiparea si evitarea acestora. Conducerea preventiva inseamna atentie sportita si adaptarea la conditiile de drum. Drum bun!

Prentru mai multe detalii legate de srviciile nostre de asistenta si tractari auto vizitati site ul :Tractariauto.co.ro

...
Tractari auto autostrada Soarelui

Oferim servicii de tractari auto pe autostrada soarelui (A2) cu preturi de la 1,3lei/km ! Interventie rapida ! Program Non – Stop Suna acum echipa de profesionisti !

———————————————————————————————————

Condusul pe autostrada

Autostrada A2, sau Autostrada Soarelui leaga Bucuresti de Constanta. Cati dintre noi nu am circulat pe aceasta autostrada atunci cand am mers catre mare sau alte destinatii?

Avantajele condusului pe autostrada:

-directa de mers este una singura; -numarul de benzi este mai mare; -viteza maxima legala este mai mare si astfel ajungi la destinatie mai rapid; -poti sa conduci cu o viteza constanta, ceea ce e aproape imposibil pe alte sosele;

Pe langa avantaje, avem si o serie de dezavantaje: lipsa iluminatului, lipsa panourilor reflectorizante, posibile accidente datorate vitezei.

Ce facem atunci cand pe aceasta autostrada masina intampina probleme tehnice? Departe de localitatea de domiciliu si in imposibilitatea de a inainta sau de a ne intoarce pe autostrada, ramane o singura solutie: sa contactam un serviciu de tractari care sa ne poata veni in ajutor pe autostrada. Exista operatorii care presteaza servicii de tractari auto autostrada soarelui, de aceea e indicat sa aveti la indemana un numar de telefon al unui astfel de operator. Acestia vor interveni rapid si prompt si va vor tracta masina indiferent de locatia pe care o aveti pe autostrada. Atfel, cu prudenta si respectand regulile de circulatie, condusul pe autostrada are avantaje notabile.

Daca ai nevoie de asistenta rutiera si tractari auto alege echipa de profesionisti : tractariauto.co.ro