Dr. Leventer Centre - Clinica Dermatologie Bucuresti

Dermatoestetica

Operatiile estetice nu mai sunt, demult, un tabu, în societatea actuala. Prin abordari moderne si tehnologii de ultima generatie, operatiile estetice faciliteaza accesul publicului larg, preocupat de frumusete, la cele mai bune solutii de corectare a problemelor de natura estetica. 

La Dr. Leventer Centre stim ca imaginea unei persoane si modul în care aceasta se percepe pe sine si îsi accepta corpul sunt fundamentale pentru încrederea în sine. 

 

Serviciile de estetica de la Dr. Leventer Centre pun la dispozitia pacientilor un mediu de lucru sigur, steril, adaptat conditiilor actuale si standardelor de sanatate în domeniu, cu o abordare orientata catre pacient si catre nevoile acestuia.
 
 
Tratamente estetice în conditii de siguranta
Pentru ca pielea este cel mai extins organ al corpului si toate operatiile estetice înseamna, în primul rând, pentru medici, ca ei sa lucreze cu pielea umana, punctul forte al departamentului de estetica Dr. Leventer Centre este dat de expertiza solida în domeniu. Altfel spus, operatiile estetice din portofoliul nostru, sunt efectuate exclusiv de catre medici dermatologi, pentru care sanatatea pielii si domeniul estetic se afla la egalitate, în activitatea lor zilnica. 

 

Pe deoparte, medicii nostri dermatologi sunt axati pe problemele de sanatate ale pielii, pe de alta, competentelor în estetica sunt complexe, astfel încât întregul tratament chirurgical al pacientului îl protejeaza si îl ajuta pe acesta, în obtinerea rezultatelor urmarite.
Cum te pregatesti pentru o interventie estetica?
O operatie estetica este o decizie pe care pacientul o va lua, deopotriva cu medicul, tinând cont de toate implicatiile unei interventii chirurgicale de acest tip, cunoscând riscurile si posibilele complicatii. Pacientul va afla, înca de la prima discutie cu medicul, despre pansamentele care vor fi folosite, despre posibilele vânatai, despre edem, disconfort postoperator, precum si despre tot ce presupune perioada imediat urmatoare operatiei.

 

O alta parte esentiala a conversatiei pregatitoare cu medicul, se va referi la medicamentele pe care pacientul le ia, la modul în care acestea pot sa afecteze operatia, la ce este necesar sa renunte si la ce nu, fie ca este vorba despre aspirina, anumite vitamine si minerale, tratamente hormonale, produse naturiste sau alte medicamente care pot sa interfereze cu coagularea sângelui, precum si la substante care pot sa determine cresterea riscului chirurgical.
De ce sa alegi Dr. Leventer Centre?
La Dr. Leventer Centre grija pentru pacient nu se termina dupa efectuarea operatiei estetice. Atentia dermatologilor nostri cu experienta este orientata catre pacient, si pe durata întregii perioade de recuperare a acestuia. Medicul va monitoriza îndeaproape ca pacientul sa îndeplineasca fiecare element din rutina de îngrijire, astfel încât recuperarea sa fie completa si sigura. Este vital ca pacientul sa urmeze întocmai indicatiile de specialitate, atât pe cele valabile pentru orice alt tip de interventie chirurgicala, precum si recomandarile specifice sanatatii si esteticii pielii, în urma unei operatii estetice. 

 

Pacientul va fi îndemnat sa renunte, atât înaintea operatie cât si o perioada dupa operatie, la obiceiuri nesanatoase precum consumul excesiv de alcool si la fumat, pentru a preveni posibilele complicatii în timpul operatiei, sau în timpul procesului de vindecare si de recuperare. 

 

Va asteptam la Dr. Leventer Centre, pentru cele mai bune rezultate în estetica pielii, obtinute deopotriva prin respectarea asteptarilor cât mai realiste ale pacientilor, din dragoste pentru frumusete, dar si prin implicarea celor mai buni profesionisti în sanatatea dermatologica. 

 
Alaturi de pacientide la preventie pâna la vindecare
 
Centru integrattratam pielea 360,
în acelasi loc.
50000 de pacienti în ultimii 3 ani
 
Diagnostic de certitudineprimul laborator dedicat pielii.
Peste 30000 de biopsii de piele
 
99.7% rata de vindecarela cancere de piele de tip carcinom prin Mohs.
Peste 1500 de pacienti salvati
 
Alaturi de pacientide la preventie pâna la vindecare
 

Galerie foto
  • ...