Glass Team - Montaj usi din sticla, compartimentari birouri, placari cu sticla, Bucuresti

Montaj produse din sticla securizata

Sticla securizata este obtinuta prin intarire ca urmare a procesului de tratare la cald, datorita rezistentei marite al acestui tip de sticla la stresul termic si mecanic.

De ce alegem produse din sticla securizata ?

Sticla securizata are o rezistenta de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic si termic decat sticla netratata. t sticla netratata. Valorile medii de rezistenta la indoire – 120N/mmp fata de cca 30 N/mmp sticla float. Capacitate mare de rezistenta la soc mecanic => se testeaza conform EN 52337 (testul de lovire cu pendulul). Stabilitatea la diferente de temperatura: 200 K fata de 40 K la float normal.
In caz de spargere, se descompune in bucati foarte mici anuland riscul unor accidentari. 

Ce tipuri de sticla securizata folosim ?
STICLA TOTAL SECURIZATA (engl: fully tempered glass )
- Sticla securizata avand o rezistenta de patru ori mai mare decat sticla float netratata. In caz de spargere se descompune in cioburi mici, uniforme, cu colturile rotunjite, reducand considerabil riscul unor accidentari. Sticla securizata este extrem de rezistenta la indoire, spargere, modificari de temperatura si de aceea are o arie larga de utilizare, cu precadere in domeniul arhitectural.
LUCRARI DE EXTERIOR: pereti cortina, fatade structurale, luminatoare, cupole, ferestre, balustrade, sere, usi exterioare, vitrine, cabine telefonice, copertine, portaluri, etc. Sticla securizata este obligatorie in zonele in care fatada vitrata trebuie sa faca fata unui stres termic ridicat, cum ar fi situatiile in care se foloseste o sticla cu grad mai mare de absorbtie pe fata sudica a cladirii, sau in vecinatatea unor surse interne de caldura (radiatoare, sisteme de incalzire).
LUCRARI DE INTERIOR: usi si pereti despartitori, mobilier de birou, casnic si comercial, cabine de dus, lifturi, trepte, balustrade, pardoseli, piscine, acvarii, etc.

STICLA SEMISECURIZATA (engl: heat strengthened glass)
Sticla semisecurizata cu o rezistenta de doua ori mai mare decat sticla float netratata.
In caz de spargere apare o configuratie asemanatoare celei netratate, in bucati mai mari, dar care se desprind greu din rama. Acest tip special de sticla, cu o rezistenta foarte buna la stres termic se recomanda mai ales pentru fatadele vitrate in zonele opace cu absorbtie mare de caldura (destinate acoperirii parapetilor) sau in locurile cu risc mare de spargere (in pachet laminat).
Aplicatii Pereti sticla securizata - Compartimentari sticla securizata

Va oferim posibilitatea transformarii spatiului deschis intr-un spatiu compartimentat cu sticla decurizata care sa corespunda intocmai nevoilor dvs. de eficienta aspect si calitate. Prin compartimentarile cu sticla securizata puteti separa anumite incaperi dar reusind sa pastrati senzatia de spatiu si cel mai important sa mentineti iluminarea naturala a fiecarei incaperi.

Galerie foto
  • ...