Eco DDD Grindasi - deratizare, dezinsectie si dezinfectie Bucuresti

Servicii dezinsectie

Profilacticele (preventive) se refera la aplicarea întocmai si permanent a masurilor igienico-sanitare, de buna gospodarire a obiectivului în scopul reducerii la minimum a depozitelor de materii organice în descompunere, favorabile dezvoltarii larvelor si a posibilitatilor de acces a insectelor adulte spre hrana. Are caracter permanent si trebuie facuta o data la 3 luni.


Curativele (de combatere sau terapeutice) constau în executarea unor actiuni de combatere în focar, cu scopul distrugerii rapide a daunatorilor existenti. Se realizeaza la intervale repetate de 10-14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.


 

Moduri de realizare a dezinsectiei
 

Dezinsectie prin pulverizare solutie lichida - consta în utilizarea substantelor pesticide de ingestie si contact, pentru combaterea insectelor adulte si a larvelor. Substantele se aplica în stare pulverizata, în strat grosier, sub forma de aerosoli. Tratamentul se efectueaza în doua etape la interval de 14-21 zile cu pompa tip vermorel pentru spatiile închise (apartamente, birouri, etc), iar pentru exterior (cladiri si vegetatie) se folosesc aparate tip atomizor, generatoare de ceata rece.

Dezinsectie prin aplicare de insecticid sub forma de gel - consta în aplicarea de picaturi de insecticid sub forma de gel atât în zonele de trecere ale insectelor vizate, cât si în spatiile în care nu pot fi utilizate substantele lichide (aparatura electronica si electrocasnica, panouri electrice, sertare, masini de gatit, etc.). Avantajul acestei operatiuni este ca picaturile de gel nu se vad, substanta nu pateaza, nu are miros, nu provoaca alergii sau disconfort, iar efectuarea acestui serviciu nu afecteaza activitatea umana în zonele unde are loc dezinsectia.

 

Metode de realizare a dezinsectiei
 

Ecologica - consta în amplasarea unor capcane cu suport adeziv, pe care insectele ramân imobilizate.

Chimica - consta în folosirea substantelor insecticide de ingestie si contact pentru combaterea larvelor si a insectelor adulte. Substantele se aplica sub forma de pulberi, pulberi muiabile, solutii, emulsii, aerosoli calzi, aerosoli reci, fumigatii.

Substante utilizate pentru dezinsectie
Substantele insecticide folosite, sunt din grupele III si IV de toxicitate, conform Listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana elaborata de Ministerul Sanatatii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213264787; 0747126310; 0749551226
Drumul Gilaului, nr. 5N, Sector 4
Distribuie