Eco DDD Grindasi - deratizare, dezinsectie si dezinfectie Bucuresti

Servicii deratizare

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, în scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe lânga pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate. Deseori, în unele regiuni, o buna parte din bolile contagioase ca toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave, sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea stârpi aceste rozatoare, trebuie sa le cunoastem modul de viata ; conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspândite, reprezentând o treime din fauna globului.

Metode de deratizare
Ecologica - consta în prinderea Si imobilizarea rozatoarelor în capcane, fiind urmata de colectarea, transportarea si incinerarea acestora.

Chimica - consta în utilizarea de substante raticide cu efect letal amplasate în statii de intoxicare perimetrale.

Mixta - se utilizeaza atât deratizarea ecologica cât si deratizarea chimica.

Substante utilizate pentru deratizare
Substantele raticide utilizate sunt cele din grupele III si IV de toxicitate, conform listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana elaborata de Ministerul Sanatatii, cu influenta slab toxica pentru oameni si animale. Momelile sunt plasate în tavite de carton si în statii de intoxicare speciale, controlându-se periodic, iar ori de câte ori este necesar se completeaza cu noi cantitati de momeala. La sfârsitul acestei actiuni aceste tavite si statii se strâng. Momelile ramase neconsumate, ca de altfel si ambalajele lor trebuiesc arse. O atentie speciala trebuie acordata perioadei de reproducere, desi în mediul urban actiunea de combatere a sobolanilor poate avea loc în orice sezon.

Aplicare
a) In mediul urban si industrial:

în interiorul galeriilor si în jurul locurilor unde sunt cuiburile;
la colturile si de-a lungul peretilor;
de-a lungul cailor de circulatie a rozatoarelor sau chiar în zonele unde se depoziteaza alimente.
b) In camp:

când se plaseaza momelile în camp, trebuie luate în considerare diferite aspecte legate de comportamentul rozatoarelor (gradul de raspândire, modul de hranire). Locul unde se plaseaza momelile si numarul acestora se determina luându-se în consideratie urmatoarele criterii: tipul de cultura, caracteristicile fenomenului de migrare a rozatoarelor în camp, metoda de combatere aleasa.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213264787; 0747126310; 0749551226
Drumul Gilaului, nr. 5N, Sector 4
Distribuie