EduBucuresti - Centru de meditatii

Meditatii Matematica

  • sedintele se organizeaza INDIVIDUAL sau GRUP (2-3-4 elevi)
  • durata 2 ore;
  • profesori bine pregatiti, cu experiente si competente bine definite in explicarea si predarea materiei;
  • metode de invatare noi, moderne, variate si interactive;
  • organizarea periodica a sesiunilor de simulare a examenelor de Evaluare Nationala si Bacalaureat.

De ce sa studiez matematica?

Invatand matematica, inveti sa gandesti. Matematica e stiinta de baza a oricarei stiinte exacte. Este stiinta care te ajuta sa gandesti rational si logic. In ziua de azi matematica te poate ajuta in foarte multe domenii de activitate care sunt de viitor, ca de exemplu: in industria jocurilor video, programatorilor li se cer si cunostinte de matematica. Aceste cunostinte se aplica in grafica jocurilor si in mecanica lor. Poti sa creezi efecte speciale pentru filme. In domeniul statisticii, matematica este folosita în crearea de sondaje, experimente si analiza datelor. Descoperirile din matematica au facut posibile si alte descoperiri din alte domenii, cum ar fi: fizica, chimia, medicina, astronomia, meteorologia si arhitectura etc.

In cadrul sedintelor de pregatire din centrul nostru punem accent pe dezvoltarea gandirii logice , stimularea gandirii creative prin gasirea unor solutii bazate pe descoperire (Discovery learning).

EduBucuresti te ajuta sa aprofundezi si sa descoperi noi limite ale acestui domeniu. Profesorii nostri te pregatesc foarte bine pentru examenele de bacalaureat si admitere la facultate 
Galerie foto
  • ...