EduBucuresti - Centru de meditatii

Meditatii Limba Romana

sedintele se organizeaza INDIVIDUAL , SEMIGRUP (1-2-3 elevi) sau GRUP (4-5 elevi);
durata 2 ore;
profesori bine pregatiti, cu experiente si competente bine definite in explicarea si predarea materiei;
metode de invatare noi, moderne, variate si interactive;
organizarea periodica a sesiunilor de simulare a examenelor de Evaluare Nationala si Bacalaureat.

De ce sa studiez limba romana?
Limba romana este metafora existentei poporului nostru. Este limba lui Eminescu, este limpede ca lacrima si dulce ca mierea, ea este comoara sufletului nostru încarcat de doruri si însetat de frumuseti eterne. Aceasta limba ne insoteste permanent, pe tot parcursul vietii si in toate colturile lumii. Ea exprima identitatea noastra ca natie pe acest pamant. Limba romana este mostenirea poporului roman, transmisa prin viu grai sau in scris tuturor urmasilor.

Limba romana este patria noastra, pentru ca ea inseamna pentru noi, trecut, prezent si viitor. Marele filozof Emil Cioran spunea : “Sa treci de la limba romana la limba franceza e ca si cum ai trece de la o rugaciune la un contract.”, scotand in evidenta frumusetea si unicitatea limbii noastre. In centrul nostru, elevii vor putea sa-si imbunatateasca vorbirea, scrierea si citirea care reprezinta aspectele cele mai importante ale unei limbi. Limba si literatura romana reprezinta materia cea mai importanta la examenul de bacalaureat, dar si la evaluarea nationala. In toate formele de organizare si la toate tipurile de bacalaureat, examenul de limba romana este singurul care se va desfasura in doua probe: scris si oral. Astfel se evidentiaza necesitatea cunosterii acestei materii de catre toti absolventii de liceu.

EduBucuresti te ajuta sa aprofundezi si sa descoperi noi limite ale acestui domeniu. Profesorii nostri te pregatesc foarte bine pentru examenele de evaluare nationala, bacalaureat si admitere la facultate .

Galerie foto
  • ...