Centrul Educational Nordic sector 4

Centrul Educational Nordic

Sistem performant
Conform studiilor, Sistemul Nordic de educatie este cel mai eficient în formarea copiilor fericiti, responsabili si pregatiti academic. Echipa CEN colaboreaza constant cu parteneri si experti din tarile nordice pentru a implementa în mod optim principiile Sistemului Nordic, adaptate la nevoile copiilor si parintilor din România. 
Dezvoltare holistica 
Centrul Educational Nordic se axeaza pe dezvoltarea armonioasa a copilului în plan socio-emotional si cognitiv si pe formarea de abilitati motrice, artistice, de comunicare. Progresul copiilor este urmarit continuu prin monitorizare periodica a indicatorilor definiti în Matricea de Evaluare CEN. 
Facilitati de ultima generatie 
Copiii învata si se joaca într-un spatiu educational modern, echipat cu materiale 100% naturale de cea mai înalta calitate, respectându-se standardele UE de siguranta. Toate jucariile si echipamentele de joaca, dar si toate elementele de design interior, sunt alese pentru a stimula dezvoltarea cognitiva, sociala si motrica a copilului, încurajându-se creativitatea, lucrul în echipa, initiativa.  
Echipa experimentata
Echipa CEN este condusa de o echipa experimentata in management educational, alaturi de experti în Sistemul Nordic. Echipa CEN este certificata în educatie Nordica si beneficiaza de formare continua. Activitatea CEN este supervizata de Consiliul Onorific CEN, format din experti internationali, reprezentanti ai partenerilor strategici din: Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia.  
Parinti implicati    

CEN ofera acces la cel mai avansat portal online pentru parinti din România, care va include: monitorizare trimestriala a dezvoltarii copilului, raportare saptamânala privind activitatile copilului, acces la consiliere pentru aplicarea principiilor educatiei nordice în familie si alte resurse de formare pentru parinti, plus multe altele. Parintii CEN se vor putea înscrie si în Comunitatea CEN, pentru a participa la evenimente si întrevederi cu alti Parinti CEN si cu echipa noastra. 
Perspectiva internationala
CEN este un mediu incluziv, distractiv si educativ pentru toti copiii, indiferent de nationalitate, cultura sau religie. Activitatea se va desfasura în limba româna cu o ora de comunicare în limba engleza zilnic, iar copiii vor fi încurajati sa cunoasca alte culturi, zone geografice, religii, pentru a putea dezvolta empatie si o viziune moderna, multiculturala asupra lumii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0786391446
Splaiul Unirii, Nr. 176, Corp D3, Sector 4
Distribuie