Centrul Educational Nordic sector 4

Facilitati de ultima generatie

Spatiu amenajat cu materiale naturale
Materialele utilizate în amenajarea spatiului CEN sunt preluate predominant din surse naturale, inclusiv pardoseli, mobilier si echipamentele din spatiile de joaca interioare si exterioare.
Laborator de Explorare Stiintifica
CEN ofera copiilor oportunitatea de a participa în activitati desfasurate în Laboratorul de Explorare Stiintifica, care va fi dotat cu aparatura necesara derularii experimentelor inovative si distractive în domeniul chimiei, fizicii si a biologiei, adaptate vârstei copiilor, în conditii de maxima siguranta!
Loc de joaca interior-exterior
CEN dispune de un loc de joaca si învatare inspirat din Sistemul Nordic, în care copiii pot trece din interior în exterior. În caz de conditii meteorologice nefavorabile, copiii se pot juca în partea interioara a spatiului, fiind in aer liber, dar feriti de intemperii. Zona de interior va contine inclusiv o zona soft play de ultima generatie - Imagination Playground™.
Proiectare inteligenta
Toate echipamentele de joaca si elementele de design interior si exterior sunt proiectate pentru a dezvolta creativitatea, capacitatea de socializare si dexteritatea si pentru a stimula imaginatia celor mici.  Se pune accent pe jocuri si activitati de constructie, creatie, inventie si colaborare între copii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0786391446
Splaiul Unirii, Nr. 176, Corp D3, Sector 4
Distribuie