Escape Group - alpinism utilitar Bucuresti

Alpinism utilitar

Escape Group s-a infiintat pentru a oferi servicii profesionale la standarde calitative, atat prin echipa ei de profesionisti, cat si prin folosirea echipamentelor de inalta performanta, societatea noastra fiind o prezenta activa pe piata romaneasca specializata in prestarea de servicii de alpinism utilitar.

 

 

 

 

 

Intretinerea stralucirii si a elegantei cladirilor nu a fost niciodata mai usoara si mai sigura, daca alegerea dumneavoastra include: echipa tanara, energica si experimentata de alpinisti utilitari ai Escape.

 

Specialistii Escape redau fatadelor cladirilor demnitatea, stralucirea si eleganta, prin realizarea de lucrari eficiente si durabile, menite sa satisfaca cele mai Inalte standarde de calitate.

 

Indiferent de dimensiunea sau destinatia cladirii, de amplasamentul sau dificultatea escaladarii, echipa de profesionisti Escape reprezinta alegerea ideala In realizarea lucrarilor de Intretinere.

 

Cum publicitatea este sufletul comertului, iar panourile publicitare trebuie sa se ridice la Inaltimea standardelor produselor oferite, montarea acestora astfel Incat sa faca fata intemperiilor vremii este estentiala, aceasta fiind primul contact al publicului cu produsul oferit.

 

Astfel, echipa de profesionisti  Escape ajuta la construirea unei imagini pozitive, In conformitate cu asteptarile dumneavoastra si ale clientilor dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0720200588; 0720200585
Bd. Timisoara, Nr. 169-173, Sector 6
Distribuie