Escape Group - alpinism utilitar Bucuresti

Liftari echipamente

Celebra scena a urcarii pianului la etajele superioare ale cladirilor cu ajutorul echipamentelor de liftari echipamente este parte integranta a serviciilor oferite de Escape.

Pentru ca limitele In ceea ce priveste abilitatea profesionistilor Escape de a duce la Indeplinire doleantele clientilor se opreste la altitudini demne de masuratori astronomice, este necesar sa ne faceti cunoscut doar echipamentul si locatia In care acesta trebuie sa fie ridicat, iar specialistii si tehnica detinuta de Escape vor Indeplini acest deziderat.

Abili In a lucra In locuri greu accesibile, dotati cu echipament de ultima generatie, specialistii Escape pot Indeplini misiuni de liftare echipamente In cele mai inaccesibile spatii, indiferent de echipamentul ce urmeaza a fi ridicat.

Fie ca este vorba de liftari echipamente de spectacol In cadrul expoztiilor auto sau de arta, la nivelul platformelor tehnologice sau daca este vorba de un pian cu coada, specialistii Escape vor duce la Indeplinire, In cele mai sigure conditii cerinta dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0720200588; 0720200585
Bd. Timisoara, Nr. 169-173, Sector 6
Distribuie