Eurocom - Imprimare,copiere, scanare si arhivare, reparatii copiatoare Bucuresti

Despre noi

Eurocom va ofera servicii de imprimarecopierescanare si arhivare la un standard ridicat de calitate gratie echipei sale de specialisti in tipar digital si echipamentelor Canon si Océ de ultima generatie din dotare.

Externalizarea proceselor secundare obiectului dumneavoastra de activitate este de cele mai multe ori o propunere economica viabila. Astfel costurile operationale devin transparente si predictibile. Gestiunea documentelor reprezinta aproximativ 15% din veniturile unei organizatii. Incredintarea acestor servicii unui specialist in domeniul reprografic poate genera reduceri substantiale de costuri, oferindu-va posibilitatea de a diminua investitiile de capital si de a elimina echipamentele neutilizate in activitati direct productive dintre activele din portofoliul dumneavoastra.

Argumentele de natura economica nu sunt singurele care pledeaza in favoarea externalizarii serviciilor reprografice, calitatea documentelor dumneavoastra este un motiv la fel de important. Eurocom va ofera servicii de imprimarecopierescanare siarhivare la un standard ridicat de calitate gratie echipei sale de specialisti in tipar digital si echipamentelor Canon si Océ de ultima generatie din dotare.

Galerie foto
  • ...