Eurocom - Imprimare,copiere, scanare si arhivare, reparatii copiatoare Bucuresti

Echipamente

...
Oce ColorWave 300

Sistem multifunctional cu alimentare din rola utilizat pentru realizarea serviciilor de copiere, imprimare si scanare color a documentelor cu o latime maxima de 914 mm. Océ ColorWave 300 ofera un mod foarte economic de a adauga culoare documentelor fie ele desene tehnice folosite in constructii, schite cu design-ului noilor masini sau materiale promotionale color cu scopul de a le spori valoarea. Se pot copia si  imprima diferite tipuri de suporturi – hartie cretata si necretata, reciclata, color, transparenta, foto si film, avand grosimi cuprinse intre 56 g/m2 si 175 g/m2. Multifunctionalul accepta multe tipuri de fisiere – HP-GL/2, DWF, JPEG, PDF si multe altele. 

Tehnologie: Imprimare termica inkjetViteza de imprimare alb-negru: 41sec./A0Viteza de imprimare color: 63 sec./A0Rezolutie: 600 dpi

  • Alimentare din 2 role
  • Productivitate de pana la 11,7 m/min (alb-negru), pana la 3,9 m/min. color
  • Concurentialitatea joburilor – printare, copiere, scanare si prelucrarea fisierelor

...
Océ ColorWave 600

Imprimanta cu tehnologia unica Océ CrystalPoint – ce transforma tonerul solid color Océ TonerPearls™ in gel – utilizata la realizarea serviciilor de imprimare color pentru formate cu o latime maxima de 1067 mm. Se pot realiza postere si harti pe o gama variata de materiale –hartie normala, reciclata, colorata, fluorescenta, blueback, cartografica, folie Tyvek, film poliester, backlit, transparenta, vellum. 

Tehnologie: Océ CrystalPointViteza de imprimare: 34 secunde/ A0 colorRezolutie: 1200 dpi

  • Viteza exceptionala de pana la 31 secunde/A0
  • Pana la 6 role de hartie si 1067 mm latimea de printare
  • Uscare rapida, printurile pot fi folosite imediat
  • Gama larga a aplicatiilor, de la documente CAD si GIS pana la postere color si grafica