Fabrica de Jaluzele - Jaluzele, rulouri, rolete, copertine, Pantelimon / Ilfov

Copertine retractabile

Fabrica De Jaluzele este renumita pentru gama larga de copertine retractabile, care vine în întâmpinarea nevoilor personalizate ale clientilor persoane fizice, dar si a proprietarilor de spatii comerciale. Copertinele retractabile sunt adaptate pentru orice tip de spatiu, fie în zona de exterior a casei sau biroului, fie în spatii comerciale precum mallurile, casele de vacanta, hotelurile, restaurantele si spitalele.

Copertinele sunt un produs foarte versatil. Functia lor principala este aceea de a proteja împotriva razelor solare. Atunci când alegeti culoarea si modelul ideal, veti aduce o nota de schimbare mai încântatoare decât ati fi preconizat.

Materialul textil ales pentru confectionarea copertinelor nu se decoloreaza repede, se mentine nou si proaspat timp îndelungat si este rezistent la mucegai/murdarire. Majoritatea prezinta brate retractabile, permitând înclinarea.
 
 
Totul depinde de cerinte, utilizare si design-ul cladirii. Dispunem de o gama variata. Printre produsele noastre de top se numara copertinele de balcon si cele retractabile. Produsele noastre sunt confectionate din aliaje de aluminiu si materiale de cea mai înalta calitate, furnizate de cei mai renumiti producatori la nivel mondial.

Atunci când alegeti sa cumparati produsele noastre, va asiguram o calitate deosebita. Fiind disponibile într-o gama variata de modele, culori si materiale, produsele noastre au si preturi foarte avantajoase. Pot fi instalate usor si nu au nevoie de prea multa întretinere. Utilizati copertinele noastre pentru pontoane, balcoane si alte zone de exterior. Acestea vor adauga o nota de rafinament. Vor economisi costurile de electricitate, protejând interiorul de radiatiile solare.

Asigurati-va un spatiu racoros exterior cu ajutorul copertinelor retractabile de la Fabrica De Jaluzele!

Galerie foto
  • ...