Fabrica de Jaluzele - Jaluzele, rulouri, rolete, copertine, Pantelimon / Ilfov

Rulouri Zipscreen

Rulourile Zip Screen retractabile nu numai ca adauga o nota de modernitate si rafinament interiorului exterior al unei case, dar este si un produs de înalta functionalitate.Pentru rulourile noastre  Zip Screen, oferim materiale de calitate premium si o varietate de stiluri si culori pentru a satisface preferintele dvs. si a se potrivi cu designul exterior al casei dvs.

Materialele folosite provin de la cei mai mari producatori de tesaturi tip screen din Europa

Multi oameni doresc sa-si extinda casa, dar nicio alta idee nu s-a dovedit a fi la fel de usoara si eficienta ca si instalarea unui rulou Zip Screen retractabil. Cu rulourile  Zip Screen , puteti crea un spatiu suplimentar în casa dvs. si puteti transforma aspectul exteriorului sau, fara a fi nevoie sa treceti prin problemele de renovare – un proces care necesita o suma imensa de bani !

Rulourile Zip Screen  pot reduce  caldura solara, deteriorarea UV si stralucirea. Acestea se instaleaza  pe  exterior si ofera  o vedere partiala catre exterior . Ele arata similar cu rulourile  obisnuite pentru insecte, dar ofera mai multe beneficii de eficienta.

Factorul de deschidere la rulorile zip screen  variaza  si afecteaza beneficiile eficientei ; deschiderea mai mare reduce protectia împotriva stralucirii si a caldurii solare, dar creste vizibilitatea si transmisia luminii.

Actionarea ruloului se face cu ajutorul unui motor tubular iar ghidajele laterale au o dimensiune de doar 5 cm . Rulourile zip screen sunt proiectate pentru a fi folosite si in anotimpurile reci rezistand cu succes si la rafalele de vant puternice !

Galerie foto
  • ...