Felbermayr Romania - Transporturi agabaritice, inchirieri automacarale, Dragomiresti Deal / Ilfov

Felbermayer - transport rutier

Lumea industrializata nu mai putea fi la fel fara ceea ce am inceput noi in anii ’70 cu primul nostru transport greu. De la transformatoare la grinzi, de la locomotive la componentele centralelor electrice – nimic nu este prea greu pentru noi.

 Pana in prezent, Felbermayr a transportat rutier marfuri grele de pana la 1000 to, 130 m lungime si 10 m latime pe tot cuprinsul Europei si nu numai.

 Conditiile necesare pentru realizarea acestor transporturi sunt angajatii cu experienta si echipamentele tehnice cele mai moderne si  performante. Prin urmare suntem in contact permanent cu industria constructoare de masini cu scopul de a fi mereu in pozitia de a oferi pentru dvs. solutiile tehnologice cele mai noi astazi, dar cu generatia viitoare de echipamente moderne.

 Felbermayr detine tractoare de pana la 4 axe cu puteri nominale de pana la 800 CP; toate tipurile de semiremorci, camioane articulate, platforme joase, module hidraulice cu incarcare de pana la 1000 to; toate sunt disponibile pentru activitatea de transport.  Folosind trailere modulare auto-propulsate (SPMT) de 952 CP si de pana la 48 axe, putem satisface cele mai grele cerinte de transport respectiv pante abrupte, teren accidentat, santiere s.a, fara niciun fel de efort din partea utilajelor noastre din punctul de vedere al tractiunii.

 

 

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...