Felbermayr Romania - Transporturi agabaritice, inchirieri automacarale, Dragomiresti Deal / Ilfov

Transport naval

...
Felbermayer transport naval RoRo -modul ecologic

Pe langa transporturile rutiere si feroviare, FELBERMAYR poate include pe lista specializarilor in transport si transportul pe apa. Acesta completeaza intreaga gama de servicii de specialitate pentru transporturile grele.

 Folosind transportul pe apa in stransa legatura cu transportul feroviar si rutier, cream solutii economice de transport (RO-RO) pentru marfurile grele si de mari dimensiuni.

 Cu facilitatile RoRo de la Pfützthal, lângă Salzmünde(Germania), suntem o prezenţă logistică chiar în inima reţelei de căi navigabile europene, servicii care au fost de asemenea integrate în grupul Felbermayr.

 Incarcarile si descarcarile in santiere nu trebuie sa fie strans legate doar de facilitatile oferite de instalatiile portuare. De exemplu o descarcare se poate face pe o portiune libera a raului, in apropierea santierului, folosind pentru aceasta nave impingatoare, gabare si rampe. Dupa terminarea descarcarii, utilajele se pot retrage iar terenul care a fost folosit pentru aceste operatiuni sa fie redefinit.

 În cele mai multe cazuri, cele mai grele mărfuri sunt aduse la locul de destinaţie prevăzut, în colaborare cu companiile internaţionale de transport maritim cu nave maritime de marfă.

 

...
Port pentru marfuri grele si containere /depozit

Cu portul nostru pentru marfuri grele in Linz, Dunarea, ca una din cele mai importante cai navale din Europa, este integrata in intregime in logistica noastra de transport. In completarea caii navale exista in port de asemenea, o cale ferata si o conexiune rutiera.

 Un bazin de peste 100 metri lungime cu o latime de 17 metri poate prelua chiar si cele mai grele nave de pe Dunare. Pentru transfer exista doua macarale portal cu capacitati de incarcare de 400 si 200 tone. Combinandu-le pe amandoua se pot transfera sarcini de pana la 600 tone. O macara de 60 tone pentru containere completeaza facilitatile pe care le oferim. Cu toate acestea am creat o conditie premergatoare importanta pentru utilizarea efectiva a transporturilor rutier, feroviar si naval.

 La sediul nostru din Linz exista de asemena mai mult de 220,000 metri patrati de spatiu deschis si aproximativ 55.000 metri patrati de depozite pentru marfuri grele pentru uz industrial, cu macarale de interior de pana la 350 tone capacitate de ridicare sau care poate fi folosit ca o zona de depozitare temporara pentru transferul bunurilor din port.

 Avem bineinteles echipamente puternice disponibile pentru a aduce cele mai grele bunuri in zona intermediara de depozitare.