TÜV SÜD, Bucuresti - Testare, auditare si certificare constructii

Constructii civile si industriale

Construieste-ti drumul catre o lume mai sigura

Spatiile în care traim, lucram si socializam ne influenteaza în mod direct starea de bine. De aceea, mediile fizice care promoveaza sanatatea si productivitatea sunt esentiale. În ziua de azi, calitatea si aspectele legate de mediu, sanatate si siguranta din sectorul de dezvoltare imobiliara si constructii sunt mai importante ca niciodata.

Îndeplinirea acestor cerinte si determinarea riscurilor financiare sunt vitale pentru proprietari, managerii cladirilor, dezvoltatori si investitori. Asadar, cheia este parteneriatul cu o organizatie care cunoaste sectorul în profunzime si are la îndemîna solutiile potrivite.

Gama larga de servicii în domeniul constructiilor civile si industriale a TUV SUD, bazata pe expertiza interdisciplinara, vizeaza si rezolva o multitudine de provocari complexe. De la analiza de proiect si testarea materialelor de constructie pâna la inspectia finala, suport pentru renovare sau demontare. Mai mult, acordam asistenta pentru verificarea unor echipamente precum lifturi si scari rulante si a echipamentelor MEP.

Suntem experti în gestionarea riscurilor, îmbunatatirea performantei generale si promovarea dezvoltarii sustenabile.

În plus, TÜV SÜD ofera gama de servicii specializate “Cladiri Verzi” pentru a facilita sustenabilitatea sectorului de dezvoltare imobiliara.

Galerie foto
  • ...