TÜV SÜD, Bucuresti - Testare, auditare si certificare constructii

Cladiri verzi

Protejati-va competitivitatea si viitorul construind “cladiri verzi”

TÜV SÜD lucreaza în parteneriat cu proprietari, operatori, dezvoltatori si investitori, propunând cu “masuri verzi” pentru a reduce impactul de mediu al operatiunilor acestora. Serviciile TÜV SÜD ofera evaluari independente nu numai pentru diferite aspecte legate de cladirile verzi dar si vizând functionalitatea cladirii sau a instalatiei, ca spatiu sustenabil. Un demers viabil vizeaza luarea în considerare a masurilor verzi pe întregul parcurs al ciclului de viata, de la proiectare, constructie, mentenanta, renovare si pâna la faza de demolare.

Portofoliul extins de servicii TÜV SÜD include facilitati pentru programele nationale si internationale de clasificare a cladirilor verzi, programe care vizeaza reducerea consumului de energie, servicii de punere în functiune de baza si avansate, precum si programe de introducere a practicilor “verzi”.

TÜV SÜD va sustine în evaluarea masuri verzi aplicabile si va faciliteaza luarea unei decizii pe baza documentata, cuprinzând date concrete cu privire la costuri si perioada de amortizare a investitiei. Pe lânga îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate, ecologizarea cladirilor va proteja valoarea activelor dumneavoastra si va asigura o evaluare mai buna a cladirii sau instalatiilor dumneavoastra. Daca sunt aplicate corect, masurile pentru cladiri verzi pot determina reduceri substantiale ale costurilor pe termen lung – mentinându-va competitivitatea si protejând generatiile viitoare.

Galerie foto
  • ...