Galt orologerie elvetiana - Ceasuri elvetiene, reparatii Bucuresti

Despre GALT orologerie elvetiana

  Vă aflaţi pe site-ul Internet al magazinelor GALT orologerie elveţiană. Aceste magazine au fost create de Impulse Romania SRL, firma care a deschis primul magazin din România care s-a dedicat în exclusivitate comercializării ceasurilor elveţiene. Vă invităm să păşiţi pragul magazinelor noastre, sa aflaţi cine suntem, care este domeniul nostru de activitate şi, în special, să vă convingeţi ca veţi găsi la noi tot ce vă doriţi în materie de ceasuri elveţiene şi germane.

   Vă prezentăm pe acest site specializat în ceasuri, şi el primul de acest gen din România, nu numai produsele pe care vi le propunem, ci şi multe informaţii despre arta orologeriei, explicăm terminologia acestui domeniu, aducem noutăţi din lumea ceasurilor şi vă informăm cu privire la procurarea şi întreţinerea ceasului dumneavoastră preferat.

  Veţi găsi la noi ceasuri de la firmele elveţiene de prestigiu GIRARD-PERREGAUX, ULYSSE NARDIN, ZENITH, HYSEK, OMEGA, RADO, LONGINES, TAG HEUER, RAYMOND WEIL, REVUE THOMMEN, MONDAINE şi GROVANA, precum şi curele de calitate pentru ceasuri, produse de firma italiană MORELLATO.

 

Pe lângă schimbarea curelei ceasului, sau ajustarea brăţării acestuia, tot la noi puteţi solicita să vi se schimbe bateria de la ceasul dv. cu cuarţ, ceea ce realizăm cu tot profesionalismul, însoţind înlocuirea cu un test de etanşeitate a ceasului.

   Pentru a vă continua vizita, vă invităm sa folosiţi meniul din partea de sus a paginii, poziţionând mouse-ul pe diversele lui puncte şi subpuncte, şi clicând pe cele care vă interesează.

   Imaginile prezentate au fost luate recent în magazinul nostru aflat în Bucureşti, pe Calea Dorobanţilor 153.

   Clicaţi vă rog pe cele cinci steluţe ***** pentru a vă arunca o privire şi asupra magazinului GALT orologerie elveţiană situat în incinta hotelului  Marriott.

 

Ne-am dat silinţa ca această vizita să vă face plăcere şi să puteţi descoperi pe site o cantitate mare de informaţii interesante, care să vă determine să vizitaţi cu interes şi pe viitor atât prezentul site, cât şi magazinele GALT. 

   Vă facem cunoscut orarul magazinelor GALT orologerie elveţiană:

  • Calea Dorobanţilor 153:  luni - vineri 11.00 - 19.00; sâmbăta 11.00 - 15.00
  •   Marriott Grand Avenue: luni - vineri 11.00 - 14.00, 15.00 - 20.00; sâmbătă: 11.00 - 16.00
  • Str. George Enescu 5: luni - vineri 11.00 - 19.00; sâmbăta 11.00 - 15.00

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...