Genelectro - Comercializare si service generatoare electrice, Bucuresti

Cine este Genelectro?

Genelectro este o companie ce comercializeaza si distribuie generatoare pe benzina, generatoare pe motorina, generatoare de sudura, alternatoarepompe de apa, turnuri de iluminare, panouri de control, grupuri electrogene, transformatoaresurse neintreruptibile, regulatoare de tensiune, invertoare de sursa si incarcatoare baterii.

Misiunea noastra este aceea de a rezolva necesitatile clientului, fie ca aceasta inseamna diagnosticarea problemelor, recomandarea unei solutii sau implementarea unei noi tehnologii sau a unui nou sistem de lucru.

In timp ce produsele si serviciile noastre aduc profit afacerii dumneavoastra, ceea ce ne diferentiaza este tocmai modul in care urmarim sa intelegem necesitatile specifice ale fiecarui client.

CONSULTANTA 

 

Consultanta profesionala aplicatii pentru generatoare de la 10-2500kVA, aplicatii cu surse neintreruptibile UPS, regulatoare de tensiune si transformatoare.

 

LIVRARE / VANZARE

 

Gama produselor comercializate de firma noastra in regim de distribuitor autorizat cuprinde atat grupuri electrogene de mica putere (2 - 15 kVA), cu motoare cu aprindere prin scanteie pe benzina ..

 

SERVICE / INTRETINERE

 

Executam service pentru majoritatea tipurilor de generatoare de curent, utilizate fie ca sursa de rezerva la caderea retelei electrice, fie pentru functionare ca sursa de energie electrica principala.

Galerie foto
  • ...
  • ...