Genelectro - Comercializare si service generatoare electrice, Bucuresti

Consultanta achizitionare generatoare

Daca ati ajuns pe aceasta pagina inseamna ca sunteti in cautarea de generatoare electriceMisiunea noastra este aceea de a rezolva necesitatile clientului, fie ca aceasta inseamna diagnosticarea problemelorrecomandarea unei solutii sau implementarea unei noi tehnologii sau a unui nou sistem de lucru. In timp ce produsele si serviciile noastre aduc profit afacerii dumneavoastra, ceea ce ne diferentiaza este tocmai modul in care urmarim sa intelegem necesitatile specifice ale fiecarui client.

Gama produselor comercializate de firma noastra in regim de distribuitor autorizat cuprinde atat grupuri electrogene de mica putere (2 - 15 kVA), cu motoare cu aprindere prin scanteie pe benzina, grupuri electrogene diesel de medie si mare putere (15 - 2.500 kVA), pompe de apa, cat si surse neintreruptibile UPS cu puteri de pana la 300 kVA mono si trifazice, regulatoare de tensiune, incarcatoare de baterii (chargere), invertoare de sursa si transformatoare de joasa, medie si inalta tensiune.Noi punem la dispozitie cunostintele si experienta noastra pentru a aduce clientilor nostri solutii tehnologice si de afaceri care sa le aduca profit. Apelati cu incredere la experienta si cunostintele echipei noastre si veti putea fi sigur ca nevoia dumneavoastra va fi indeplinita de echipamentul sugerat de noi.Va putem insoti si directiona in achizitionarea unui generator electric in functie de necesitatea dumneavoastra dar si bugetul de care dispuneti. Aveti nevoie de sfatul unui specialist pentru ca generatorul de curent ales sa indeplineasca cat mai bine nevoile dumneavoastra. Fiind o firma ce se ocupa cu vanzarea de generatoare putem spune ca suntem in masura sa va oferim consultanta necesara achizitionarii unui generator de curent.

Sunati-ne la 021-3265951 sau 0722-510544 sau scrieti-ne pe adresa e e-mail office[@]genelectro[.]ro si spuneti-ne nevoia dumneavoastra iar noi va vom recomanda generatoarele electrice potrivite. Va multumim ca aveti incredere in Genelectro.

  • Sunt procesele companiei suficient de adecvate?
  • Este infrastructura curenta cea mai potrivita proceselor de afaceri?
  • Exista alte elemente si tehnologii care ar putea imbunatati activitatea companiei?

Servicii de transport al produselor de la Genelectro

Livrarea generatoarelor de curent sau a produselor achizitionate se va face oriunde in Romania. Marfa comandata este livrata intre 24h si 72h, in functie de locatia dumneavoastra si de momentul in care s-a facut confirmarea catre un operator Genelectro. Durata efectuarii transportului poate fi influentata de factori externi, sau a firmei de curierat ( blocaj in trafic, accidente rutiere, conditii meteo nefavorabile, etc). In cazul in care intervin astfel de factori , urmeaza sa fiti contactat de urgenta de catre un operator Genelectro.

Pretul livrarii este suportat de catre client. Curieratul este asigurat de unul dintre colaboratorii nostri sau agentii proprii.

Returul produselor Genelectro

Puteti solicita returul de produse Genelectro in urmatoarele situatii:

- Produsul nu este conform cu specificatiile de pe pagina noastra de internet

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Genelectro.

- Produsul este nefunctional in primele 24 de ore de la receptie sau coletul prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia acestuia, puteti solicita inlocuirea acestuia cu un produs nou. Daca doriti inlocuirea produsului comandat care este functional cu un alt produs Genelectro, costul livrarii va fi suportat de catre client. Daca doriti returnarea produsului comandat care este functional costul returnarii va fi suportat de catre client.

- Produse Genelectro ce au fost livrate gresit

Daca ati primit alt produs decat cel pentru care ati depus comanda va rugam sa sesizati eroarea produsa cat mai curand pentru ca Genelectro sa inlocuiasca produsul trimis gresit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Genelectro.

- Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului.

Galerie foto
  • ...
  • ...