Ghepard Electric, Instalatii electrice si sisteme de securitate - Bucuresti

Retele de voce date (structurate)

Retelele de date si voce reprezinta unul dintre cele mai importante componente ale sistemului de comunicatii moderne, fara de care o activitate profesională prezentă nu se mai poate desfasura. Retele de date si voce : 3M, R&M, D-LINK,CORNING

Rack uri de comunicatii APC, HITACHI,RITTAL

Cu ajutorul retelelor se poate asigura un transfer de date intr-o retea locala – LAN cat si intr-o retea zonala sau globala, prin internet – WAN. Alegerea variantei de cablare si interconectare a unei retele si face tinand cont de dimensiunile sale, de numarul de porturi precum si de date ce se doreste a fi tranferat.

Telefonie IP : SIEMENS,ALCATEL IP-telefonia este un mijloc de comunicare, care folosește internetul pentru transmiterea vocii și a mesajelor vocale. Transmiterea vocii se face prin intermediul VoIP (Voice on Internet Protocol, adică «voce prin internet».

Pentru transmiterea semnalelor vocale de la un telefon la altul aveți nevoie de dispozitive speciale – VoIP Gateway-uri. Cu ajutorul acestor echipamente este realizată transmiterea și decodificarea datelor de la un tip de rețea la altul.

Prin intermediul IP-telefoniei pot fi realizate, de asemenea, apeluri de tipul «Calculator-Calculator» sau «Calculator-Telefon». Pentru aceasta utilizatorul are nevoie de un calculator conectat la internet, un microfon (interfon) și căști (sau difuzoare).

Retele WIFI: SIEMENS Wi-Fi este o tehnologie radio folosită deseori la implementarea rețelelor locale de calculatoare de tip rețea locală fără fir (Wireless Local Area Network, WLAN). Un WLAN este un sistem de comunicații implementat ca extensie la, sau ca alternativă pentru o rețea locală (LAN) cablată, într-o clădire sau campus, combinând conectivitatea la viteză mare cu mobilitatea utilizatorilor, într-o configurație mult simplificată. Avantajele evidente, cum ar fi mobilitatea, flexibilitatea, simplitatea în instalare, costurile de întreținere reduse și scalabilitatea, au impus Wi-Fi și WLAN ca o soluție tot mai mult utilizată.

  • Retea Fibra Optica
  • Sudare Fibra Optica
  • Retea voce si date
  • Testare retea
  • Retea WiFi
  • Testare semnal
Galerie foto
  • ...