Glamour Floors - pardoseli, amenajari interioare

Pardoseli turnate Beton Design

Producator: Forbo

Sistemul Beton Design produs de Forbo este un microciment versatil, usor de aplicat, prin care se pot realiza designuri individuale atat pe pardoseala si pe pereti. Recomandarea noastra este ca acest sistem sa fie instalat pe o suprafata adecvata. Beton Design este disponibil in diferite tonuri de gri, ce variaza de la tonuri discrete, calde, la tonuri intunecate si puternice. Este o pardoseala eleganta, cu aspect industrial, ce are o inalta calitate si durabilitate. 

 

- Este usor de instalat

- Aspect placut din beton

- Se poate instala pe pardoseala si pereti

- Usor de aplicat ca finisaj in strat subtire

- Rezistent la uzura si murdarie

 

Datorita proprietatilor sale, este un produs recomandat pentru amenajarea spatiilor comerciale, birourilor, spatiilor rezidentiale si in general zonelor cu trafic intens.

 

 

SISTEME DE PARDOSELI PE BAZA DE RASINI SINTETICE TURNATE IN CAMP CONTINUU

 

a. SISTEME INDUSTRIALE

In domeniul industrial, sistemele de pardoseli durabile, rezistente si elastice sunt o cerinta si tot odata o necesitate. GLAMOUR FLOORS ofera solutii de sisteme de inalta calitate, caracterizate printr-o durata de viata ridicata, exploatare indelungata si mentenanta facila. Caracteristicile tehnice, grosimea totala a sistemului, design-ul, finisajul suprafetei, pot fi selectate in acord cu specificatiile tehnice ale proiectului, configurandu-se un sistem performant, adaptat la cerintele specifice zonei de exploatare. Indiferent de domeniu, GLAMOUR FLOORS are capacitatea de a asigura consultanta in alegerea tipului de sistem precum si furnizarea si montajul materialelor componente ale sistemului, asigurand un pachet complet si complex de servicii. 

Produsele si sistemele de produse sunt conforme atat cu legislatia nationala in vigoare cat si cu normele si prevederile Comunitatii Europene. 

 

      a.1  ACOPERIRI INDUSTRIALE DE INALTA PERFORMANTA

Pardoselile industriale fac obiectul unor solicitari continue si totodata sunt expuse unui factor de stres fizico – chimic ridicat. Sistemul pe baza de rasini sintetice pentru care s-a optat trebuie sa detina parametrii fizico-chimici necesari pentru a face fata solicitarilor la care este expus.

Sistemele pe baza de rasini epoxidice ofera o foarte buna rezistenta la compresiune, o capacitate foarte buna de incarcare, o rezistenta deosebita la atacurile chimice.

Sistemele pe baza de rasini poliuretanice, datorita elasticitatii, au capacitatea de absorbtie a fortelor punctiforme, pot prelua eventualele microfisuri din suport, fiind optiunea ideala in cazul structurilor noi sau a planurilor orizontale suspendate. 

Ambele grupe de sisteme mai sus mentionate stau la dispozitia beneficiarilor si in variante ESD sau AS, functie de particularitatile procesului tehnologic de fabricatie optandu-se pentru una dintre variante. 

Sistemele pe baza de mortare poliuretanice sunt recomandate in industria agro-alimentara,

procesatoare, de imbuteliere, ambalare, etc si asigura cele mai performante finisaje de pardoseala cu rezistenta exceptionala la substante chimice agresive, socuri termice si mecanice extreme, precum si grad de curatare egal cu al otelului inoxidabil, garantand o solutie pe termen lung pentru o pardoseala durabila. 

 

      a.2  COST EFICIENT AL SISTEMELOR INDUSTRIALE

Deseori, modul de configurare al sistemelor de pardoseli industriale poate sa asigure eficientizarea costurilor, constituind legatura intre pastrarea proprietatilor fizico-chimice ale sistemului si eficientizarea dpdv financiar. In baza experientei noastre si a colaborarii cu furnizorii nostri de materiale avem capacitatea de a propune o varietate de sisteme care sa vina in intampinarea si sa fie conforme cerintelor clientilor nostri. 

 

b. SISTEME CONFORT / DECORATIVE

Spatiile de utilitate publica precum scoli, gradinite, spitale, biblioteci, magazine sau in unele cazuri locuinte private, datorita fluxului ridicat de persoane si a intensitatii traficului, pot sa prezinte solicitari specifice aferente sistemelor de pardoseli utilizate.  Estetica si functionalitatea in aceste cazuri au o stransa legatura. Robustetea si durabilitatea sistemelor de pardoseli trebuie sa asigure un grad ridicat de confort, absorbtie a zgomotului si nu in ultimul rand, design.   

Posibilitatea ca aceste sisteme pe baza de rasini sintetice sa fie turnate in camp continuu, fara rosturi, este un mare avantaj pentru pastrarea curateniei in aceste spatii de utilitate publica, iar prin certificarea antibacteriana a unor sisteme este permisa si recomandata aplicarea lor in unitati medicale de orice tip. 

 

c. SISTEME PENTRU PARCARI

Sistemele de pardoseli pe baza de rasini sintetice din cadrul parcarilor auto trebuie sa fie capabile in a prelua stresul mecanic specific la care sunt supuse precum si factorii fizico-chimici agresivi care au un impact semnificativ asupra lor. GLAMOUR FLOORS asigura sisteme pentru parcari personalizate si certificate in acest domeniu. Portofoliul nostru extensiv ofera posibilitatea de a alege o diversitate de sisteme si o divesitate de combinatii cromatice pentru ca parcarea dumneavoastra sa iasa din monotonia specifica. 

 Pentru mai multe informatii referitoare la sistemele potrivite spatiului dumneavoastra, va invitam sa ne contactati. 

Galerie foto
  • ...