Glamour Floors - pardoseli, amenajari interioare

Marmoleum Piano

Designul Marmoleum Piano este subtil si simplu, este alternativa perfecta pentru cei ce apreciaza estetica minimalista. Este un produs neutru, inspirat de natura, cu o paleta coloristica variata, ce include atat culori neutre, cat si puternice. 

Linoleumul Marmoleum este o pardoseala naturala realizata din 97% materii prime naturale, dintre care 70% au regenerare rapida, iar 43% este continut reciclat. Principalele materii prime utilizate in productia acestui material sunt: ulei de in (extras din semintele de in), coji de cacao, faina din lemn provenit din deseuri de productie din plantatii forestiere controlate si iuta. 

Datorita proprietatilor sale, este un produs recomandat pentru amenajarea spitalelor, clinicilor si cabinetelor medicale si de ingrijire, institutiilor de educatie, spatiilor cu trafic intens.

Marmoleum Piano este un produs ce a obtinut rezultate foarte bune in urma diferitelor testari specifice, respectand astfel toate conditiile de conformitate reglementate de organismele din domeniu.

Galerie foto
  • ...