Global Relocation Service - Mutari interne si internationale, Magurele / Ilfov

Mutari nationale

Global Relocation Service ofera servicii de mutari pe plan local, in Bucuresti si in tara. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sa cereti o cotatie de pret gratuita!

Mutarea dumneavoastra se poate desfasura astfel:

1

Estimarea

Un consilier specializat in relocari poate veni la resedinta dumneavoastra sa evalueze volumul bunurilor pentru a face o oferta cat mai avantajoasa.

2

Impachetarea

Inaintea mutarii, obiectele mici se pun in cutii, iar imbracamintea in cutii-garderoba speciale. Pentru serviciul nostru de cutii accesati magazinul cu articole de impachetare. Pentru a reduce considerabil costurile, puteti face dumneavoastra acest lucru. Ambalam in mod profesionist lucrurile costisitoare, respectiv fragile. Daca este necesar, sifonierele, paturile si obiectele voluminoase de mobilier pot fi demontate si apoi montate in noua locuinta de catre echipa noastra. Cutiile si mobilierul se eticheteaza, pentru ca noi sa putem aseza cutiile in camerele potrivite in noua locuinta.

3

Incarcarea

Echipa noastra de mutari va incarca bunurile dumneavoastra in camion la data prestabilita. Este esential ca bunurile sa fie bine manevrate si asezate in camion, pentru a nu se produce stricaciuni in timpul transportului. Noi avem grija sa luam masuri de precautie la mutarea bunurilor din casa pentru ca totul sa se desfasoare cat mai bine cu putinta. Printre acestea se numara de exemplu sigurantarea colturilor sau pardoselei, pentru a preveni producerea unor eventuale accidente sau daune.

4

Transportul

Bunurile sunt transportate catre noua locatie cu camioanele noastre. Compania noastra va poate pune la dispozitie un serviciu avantajos de depozitare temporara, in cazul in care noua locatie nu este disponibila.

5

Descarcarea

In momentul descarcarii, bunurile sunt asezate in camerele mentionate de dumneavoastra. Executam servicii de montarea a mobilierului demontat si amplasarea acestuia in pozitia indicata de dumneavoastra (amplasarea o singura data pe pozitie). Cutiile ramase in posesia dumneavoastra vor fi ridicate la o data prestabilita (dupa maxim 14 zile).

Galerie foto
  • ...