Global Relocation Service - Mutari interne si internationale, Magurele / Ilfov

Mutari internationale

Global Relocation Service te ajuta cu mutarile internationale! Cu ajutorul partenerilor nostri experimentati, nici o tara nu este inaccesibila!

Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor nostri, consilierii pentru mutari ai firmei noastre pot veni in orice locatie pentru a discuta cu dumneavoastra toate demersurile necesare pentru a tranzitiona cat mai usor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pentru o cotatie de pret gratuita!

Pentru mutarile internationale, Global Relocation Service furnizeaza un pachet complet de servicii in concordanta cu cerintele specifice ale clientilor:

  • dezasamblarea / asamblarea mobilierului;
  • impachetarea / despachetarea profesionala a tuturor articolelor;
  • serviciile de organizare a spatiului (servicii "handyman", fixarea tablourilor, a rafturilor pe perete, etc.);
  • emiterea unei liste de inventar;
  • efectuarea formalitatilor vamale (atunci cand bunurile provin sau sunt trimite din afara Comunitatii Europene);
  • asigurare cargo.

Transportul cu camionul de mutari

Asiguram transportul cu un camion de mutari, de la actuala resedinta pâna la destinatie.

Se realizeaza ambalarea speciala a bunurilor si acestea sunt transportate pâna la destinatie si descarcate din acelasi camion in care au fost incarcate. Exista posibilitatea ca transportul sau descarcarea bunurilor sa necesite serviciile unei firme de mutari din strainatate. Pentru a putea realiza cu succes astfel de mutari este necesar sa avem toate informatiile necesare despre conditiile locale. Acest tip de mutari se realizeaza cu regularitate de catre firma noastra, chiar si catre destinatii greu accesibile, cu ajutorul propriilor agenti de la locul respectiv.

Pentru a reduce costurile, putem oferi clientilor posibilitatea transportului in grupaj in care se regasesc bunurile mai multor clienti in acelasi container. Bunurile dumneavoastra vor fi in siguranta datorita pozitionarii lor sistematice precum si a inventarului detaliat cat si o numerotare amanuntita, realizate de catre noi, pentru a evita orice fel de neplacere.

Transportul maritimaerian sau feroviar

In cazul transportului maritim, compania noastra va ambala bunurile pentru a rezista transportului cu vaporul, in containere speciale sau in cutii din lemn. Toate obiectele sunt numerotate si ambalate separat in carton . Astfel, noi avem grija ca bunurile dumneavoastra sa fie protejate impotriva deteriorarii si a umezelii,probleme ce pot aparea in timpul transportului catre destinatie.

Cand vor ajunge in tara de destinatie, bunurile pot fi expediate catre un port sau terminal feroviar, iar agentii nostril se vor ocupa de formalitatile vamale si de transportul ulterior catre destinatia finala. Aceste servicii sunt optionale, fiind efectuate la cerere.

In cazul mutarii intr-o tara care nu face parte din UE, GRS va poate asista la intocmirea formalitatilor vamale pentru export si import. Descarcarea bunurilor se face de catre firma de mutari din tara de la destinatie. Aceasta firma de mutari este selectata cu atentie si informata de noi cu privire la necesitatile transportului. Firma de mutari preia containerul dumneavoastra din port sau de la aeroport si livreaza bunurile. Bunurile sunt verificate pe baza listei de inventar intocmita in prealabil inaintea plecarii bunurilor.

Mutarile intercontinentale se fac de regula in containere de otel sau cutii de lemn. Global Relocation Service dispune de contacte selectate amanuntit in ceea ce priveste companiile de transport naval, vami si colaboreaza cu firme de mutari specializate si recomandate. Compania noastra are angajati special instruiti, cunoscatori ai mai multor limbi, ce urmaresc indeaproape operatiunile de mutare pentru a evita orice neplacere.

Galerie foto
  • ...