Gopet Romania - Solutii intermodale, depozitare si logistica, Bucuresti

Transport rutier

Solutii de transport rutier adaptate afacerii dumneavoastra?Livrare la timp

Fie ca vorbim de piete nationale sau internationale, lanturile de aprovizionare resimt presiunea consumatorului final – obtinerea produsului dorit la momentul potrivit, nicio clipa mai târziu.

Suntem constienti de aceasta presiune si ne sustinem clientii în provocarea de a gasi moduri eficiente pentru a livra produsele pe pietele tinta.

Oferim expertiza indelungata pe diferite piete, suntem flexibili si transformam nevoile clientului în prioritatea noastra.

?Siguranta

Încrederea clientului este esentiala pentru modul nostru de a face afaceri. Asigurarea livrarilor în conditii de siguranta si conformitate este conditia obligatorie pentru a consolida aceasta încredere.

Indiferent de tipul de marfuri (de la produse generale la produse chimice), de reglementarile locale sau internationale (UE sau non-UE), îmbinam întelegerea cerintelor, experienta profesionala si orientarea catre protejarea mediului înconjurator pentru a oferi solutii adecvate de transport.

?Eficientizarea costurilor

Obiectivul nostru este sa construim un business sustenabil prin: utilizarea unor echipamente eficiente din punct de vedere al costurilor, îmbunatatirea planificarii traseelor, integrarea de noi moduri de transport, simplificarea proceselor interne si inovarea in metodele de business.

?Simplificare

Ne-am luat angajamentul de a ne ajuta clientii sa îsi simplifice activitatile de transport si logistica propunandu-le:

  • Solutii si servicii integrate pentru transport rutier de marfuri.
  • Comunicare clara si eficienta indiferent de anvergura nevoilor de transport (locale, regionale sau in intreaga Europa).
  • Solutii IT compatibile cu cerintele specifice de integrare ale clientilor nostri.
Galerie foto
  • ...