Gopet Romania - Solutii intermodale, depozitare si logistica, Bucuresti

Transport maritim

Combinatii flexibile de transport maritim, rutier si feroviar.

Echipa GOPET întelege foarte bine efectul puternic al globalizarii si dezvolta continuu gama de servicii pentru a facilita accesul partenerilor nostri, clienti prezenti si viitori, la noi piete de desfacere sau furnizori din orice parte a globului. Un bun exemplu este si integrarea serviciilor de transport maritim, prin intermediul unei divizii specializate.

În prezent, portofoliul nostru ne permite sa oferim solutii de transport combinat multimodal: rutier, feroviar si maritim folosindu-ne de expertiza acumulata de echipele din toate birourile GOPET.

 

Solutii practice, profesionisti dedicati.

Angajamentul fata de partenerii nostri este sa le oferim solutii de transport care sa îi sustina în dezvoltarea propriilor afaceri.

Departamentul nostru de transport maritim include colegi cu o experienta de peste 10 ani în acest sector, vorbitori de engleza, cu atitudine flexibila si orientati spre gasirea de solutii practice care sa raspunda cât mai bine nevoilor clientilor nostri.

Echipa gestioneaza cu promptitudine întregul proces al unei comenzi, de la cererea initiala pâna la livrarea finala (inclusiv comunicarea cu parteneri externi si subcontractori).

Galerie foto
  • ...