Die Biene Maja - Gradinita in limba germana Bucuresti

Dotari

Gradinita noastra este localizata în mijlocul naturii, in zona de Nord a Bucurestiului, si se întinde pe o suprafata generoasa de 3.800 de metri patrati care include un loc de joaca modern, teren de sport cu suprafata de cauciuc granulat, bazin de înot si o sala de sport multifunctionala de 100 de metri patrati.

Tinem extrem de mult la buna dispozitie a copiilor, asa ca am pus accentul pe realizarea unui loc de joaca complet. Mai ales cei mai mici, care vin la cresa noastra, sunt foarte fericiti cu nisiparul, toboganele si leaganele. Copii putin mai mari, din grupele de gradinita, se pot plimba cu bicicletele si trotinetele sau pot crea propriile povesti în casuta din copac.

Gradinita noastra dispune de bucatarie proprie si meniul zilnic oferit copiilor de la cresa si gradinita, pregatit proaspat, este bazat pe o dieta corespunzatoare vârstei fiecaruia. Impreuna cu un nutritionist am dezvoltat o alimentatie echilibrata ce asigura o crestere armonioasa.

Starea generala de sanatate a copiilor este monitorizata constant la gradinita particulara Biene Maja, având personal medical permanent. În fiecare dimineata este efectuat triajul epidemiologic de catre asistenta medicala, iar saptamânal are loc vizita medicala a medicului pediatru

Galerie foto
  • ...