Die Biene Maja - Gradinita in limba germana Bucuresti

Cresa Baneasa & Otopeni

La cresa Biene Maja ne asiguram ca micutul tau face primii pasi spre o viata de succes

Cauti o cresa privata în Baneasa sau Otopeni, pentru copii de 1-3 ani? Lasa-ti copilul sa faca primii pasi în educatie alaturi de noi, pentru un start care sa îi asigure succesul în viata!

Copilul tau înca nu vorbeste? Poarta pampers? Nu fi stresat, pentru asta suntem noi aici. Programul de cresa este adaptat nevoilor fiecarui bebelus. Lasarea bebelusului în grija altcuiva poate fi o perioada de stres pentru parinti, însa puteti conta pe noi!

La aceasta vârsta, între 1-3 ani, fiecare zi aduce o noua schimbare - un zâmbet, un dinte nou, o senzatie noua. Pentru cei mai mici, fiecare interactiune este o oportunitate de a creste. Echilibram îngrijirea nutritiva cu elementele fundamentale ale învatarii într-un mediu confortabil si sigur, conceput pentru a favoriza dezvoltarea copilului.

Cresa privata Biene Maja, fondata în 2007, dispune de un spatiu interior foarte generos si o curte exterioara de 3800mp, amenajate pentru a oferi siguranta si confort deplin celor mai mici.
Pe copiii de cresa care au inceput sa vorbeasca îi familiarizam gradual si cu câteva cuvinte si expresii în limba germana, însa comunicarea se face majoritar în limba româna.

Galerie foto
  • ...