Genesis College, Gradinita si Scoala primara - Bucuresti

O zi la Gradinita Genesis Kipinä

Fiecare zi la Gradinita Genesis Kipinä este o oportunitate pentru cei mici sa descopere un nou colt al lumii care îi înconjoara. Mediul în care ei îsi desfasoara activitatile este unul stimulativ, iar metodele aplicate le sustin si încurajeaza curiozitatea nativa. 

Folosind învatarea prin joc ghidat si metode de instruire inspirate de cele folosite în sistemul educational finlandez, Kipinä vine si îmbunatateste metodologia prin adaugarea elementului de învatare concentrata. Accentul este pus pe activitatile care sustin, zilnic, procesele de învatare si care îi ajuta pe copii sa acumuleze informatii într-un ritm mai rapid, prin lucrurile pe care le experimenteaza. 

Procesele educationale prin care trec cei mici sunt sustinute de spatiile în care acestia îsi petrec timpul. La Gradinita Genesis Kipinä tinem întotdeauna cont de nevoile copiilor si ne asiguram ca mediul în care ei îsi petrec timpul este unul care sa le sustina creativitatea si curiozitatea. 

Mediu educational inovativ

Programul educational de la Genesis College ofera un mediu sigur în care copiii sunt încurajati sa exploreze, sa dezvolte obiceiuri sociale pozitive si sa înceapa sa dezvolte autonomie. 

Oferim copiilor o multime de oportunitati de a exersa comportamentele de autonomie personala si sociala, cum ar fi îmbracarea, încaltarea, sa manânce singuri, strângerea jucariilor, dar si sa înteleaga lumea din jur. 

Îndrumam copiii sa analizeze si sa înteleaga consecintele faptelor si cuvintelor lor, sa ia initiativa în cadrul activitatilor educative, sa respecte si interiorizeze regulile sociale.

Program de învatare prin explorare si descoperire

Toate spatiile gradinitei (indoor/outdoor) sunt amenajate cu multa atentie la detalii, în scop educational,  pentru a atrage copiii sa exploreze materialele în ritmul propriu, antrenând atât muschii mari, cât si cei mici. Oferim ajutor copiilor în exprimarea verbala a sentimentelor si punerea în practica a deciziilor de care au nevoie pentru a face fata conflictelor si pentru a comunica nevoile lor celor din jur.

Programul nostru este flexibil, dar coerent, oferind copiilor rutina si predictibilitatea de care au nevoie pentru a se adapta mai usor la mediul gradinitei si în viata de zi cu zi.

La Genesis, copiii învata prin joc. În calitate de educatori colaboram cu specialisti în diverse domenii cu care încheiem parteneriate. Prin activitati diverse, oferim copiilor oportunitati nenumarate de experiente personale, în contexte diferite.

Galerie foto
  • ...