Genesis College, Gradinita si Scoala primara - Bucuresti

Educatie la standarde internationale

La Gradinita Genesis Kipinä aprindem dragostea pentru învatatura si cunoastere în inimile copiilor. 

Gradinita Genesis Kipinä, gradinita acreditata de Ministerul Educatiei, a integrat, în 2021, filosofia programului de educatie finlandeza pentru copii, Kipinä, oferind astfel un program educational inovativ, unic în Bucuresti.

La Gradinita Genesis Kipinä ne concentram atentia asupra cresterii si dezvoltarii copiilor, încurajându-i si sustinându-i sa îsi atinga potentialul maxim. Ne propunem ca, prin abordarea holistica a procesului de învatare, copiii sa dobândeasca o serie de abilitati necesare pe tot parcursul vietii – abilitati sociale si de comunicare, de cercetare si organizare si, mai ales, de gândire critica.

Îmbinarea Curriculum-ului românesc pentru educatia timpurie, cu metodele de educatie finlandeza ale programului Kipinä aduce nenumarate beneficii pentru dezvoltarea copiilor. Programul se concentreaza pe sase directii de dezvoltare, care creeaza premisele pentru obtinerea unor bune performante ulterioare absolvirii gradinitei – învatarea alfabetului ori însusirea competentelor logico-matematice sau de comunicare. 

Mediul de învatare cald si natural, creat pentru a dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor, personalul calificat, pregatit la Häme University of Applied Sciences din Finlanda, institutie de prestigiu care pregateste si educatorii din sistemul de învatamânt finlandez, planurile individuale de învatare, comunicarea continua între parinti si educatori, reprezinta, la rândul lor elemente de baza pentru ca cei mici sa poata progresa în mod natural, într-un ritm adaptat particularitatilor fiecaruia dintre ei. Rezultatul este crearea unei baze educationale solide, care permite, la finalul anilor de gradinita, integrarea copiilor în orice sistem educational.

Galerie foto
  • ...