Just4Kids - Scoala Gimnaziala cu nivel gimnazial, primar si prescolar Bucuresti

Oferta educationala

Prin Curriculum J4K întelegem întregul parcurs de formare si dezvoltare oferit de gradinita prescolarilor. Abordam în mod integrat activitatile specifice programei scolare nationale si activitatile complementare desfasurate în gradinita sau în afara ei. 

Gradinita J4K, institutie de învatamânt acreditata de Ministerul Educatiei, urmareste prin activitatile zilnice adaptarea copiilor la mediu, la cerintele sociale prezente si cele viitoare. Astfel, activitatile desfasurate în gradinita sunt activitati integrate, bazându-se pe experienta de viata si pe cunostintele actuale ale prescolarilor, la care se adauga de fiecare data elemente noi, menite sa stimuleze curiozitatea si interesul copiilor. Investitia în inteligenta, creativitatea si capacitatea de inovare a copiilor este extrem de importanta pentru noi.

Activitatile educative, cele optionale, dar si cele recreative, sunt planificate în asa fel încât învatarea sa fie permanent centrata pe copil, pe nevoile sale de dezvoltare si de aprofundare.

 Venim în întâmpinarea nevoii permanente de cunoastere a copiiilor prin activitati complementare, cu profesori de specialitate, precum: activitati de arte vizuale, activitati sportive (educatie fizica si sport), activitati de limba engleza, activitati muzicale.

 Corpul profesoral este alcatuit din educatori, educatori puericultori, profesori pentru învatamânt prescolar, profesor limba engleza, profesor arta, profesor educatie fizica si sport, profesor muzica si consilier scolar.

Galerie foto
  • ...