Just4Kids - Scoala Gimnaziala cu nivel gimnazial, primar si prescolar Bucuresti

After School

De 15 ani, am gândit altfel, am schimbat mentalitati, am implicat parinti si cadre didactice, am format copii ACTIVI SI CREATIVI si i-am determinat sa fie cu un pas înaintea celorlalti. Just 4 Kids vine în întâmpinarea parintilor si copiilor cu cel mai mare centru After School din România, pentru elevii claselor pregatitoare pâna la clasa a VIII- a.

 Programul nostru ofera o gama variata de activitati pentru copii. Acestea includ: efectuarea temelor, activitati sportive, creative si de învatare. De asemenea, copiii vor beneficia de îndrumare în vederea efectuarii temelor si pot participa la cursuri optionale. Just 4 Kids se concentreaza pe dezvoltarea personala a fiecarui copil si ofera un mediu în care acesta poate învata, se poate relaxa si socializa.Vom explora împreuna beneficiile acestui program educational inovator si modul în care poate ajuta la dezvoltarea personalitii si a creativitatii copiilor.

 Just 4 Kids organizeaza si diverse activitati extracurriculare pentru toti copiii, nu doar pentru cei înscrisi în programul after school. Astfel, copiii pot participa la sesiuni de pregatire pentru disciplinele limba engleza, limba romana, matematica si informatica. Orele se desfasoara în grupuri mici, pe nivel de vârsta.

 Educatia” Just 4 Kids” pune accent pe profilul dinamic, activ si creativ al elevului. Toate activitatile au la baza necesitatea de a dezvolta potentialul fiecaruia.

· Elevii beneficiaza de sprijin sistematic din partea profesorilor pentru efectuarea temelor, pentru dezvoltarea diferentiata a unor competente si abilitati. Programul mizeaza pe tratarea diferentiata în scopul potentarii unor talente si al implicarii active în societate si comunitate.

· Elevii sunt ajutati si îndrumati sa perceapa informatii, notiuni din cadrul unor discipline la care întâmpina probleme la învatatura. Lucrul suplimentar, individualizat, îi va ajuta sa depaseasca barierele unor discipline.

· Elevii beneficiaza de un program echilibrat si bine structurat, prin predarea unei game variate de cursuri, asigurând copiilor un accent puternic pe limba engleza, comunicare si mult sport.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...