Super Start - Gradinita, After School sector 2

Oferta educationala

Procesul instructiv-educativ din gradinita se realizeaza prin tehnici de predare creative, inovatoare, interactive si amuzante, cu ajutorul unor materiale si mijloace didactice originale, toate acestea pregatind copiii pentru urmatoarea etapa educationala. Accentul este pus pe educatia centrata pe copil, precum si pe o oferta educationala diversificata care sa acopere nevoile educationale specifice varstei si fiecarui prescolar in parte.

 

Curriculum

Activitatea didactica se desfasoara in raport cu varsta copiilor. Astfel, programele educationale sunt structurate conform programei aprobate de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice. Grupele sunt formate din 10 – 12 copii si sunt organizate pe niveluri de varsta.

Curriculumul parcurs in unitatea noastra imbina ideile invatamantului romanesc cu practici ale sistemelor de invatamant europene si ale alternativelor educationale recunoscute in tara noastra, situandu-se in acord cu tendintele inovatoare in domeniul curriculumului international. Materialele didactice folosite sunt perfect adaptate nevoilor intelectuale ale copiilor de varsta prescolara.

Galerie foto
  • ...