Super Start - Gradinita, After School sector 2

Facilitati si beneficii

Activitatile se desfasoara in sali de grupa curate, luminate natural, dotate cu aparatura moderna si organizate pe centre de interes, care stimuleaza educarea limbajului si insusirea tehnicilor de comunicare, educarea si dezvoltarea gandirii logice, creative, cunoasterea mediului inconjurator si a vietii cotidiene.

Supravegherea permanenta a copiilor pe tot parcursul sederii acestora in cadrul centrului educational, atat in salile de grupa, cat si in curtea centrului educational si pe parcursul activitatilor organizate de centrul educational in afara incintei acesteia.

Comunicare continua si deschisa cu parintii prin telefon, e-mail sau prin orice alta metoda de comunicare aflata la dispozitie. Atmosfera de familie, receptivitate si diponibilitate maxima din partea personalului centrului educational.

Desfasurarea unor activitati recreative si jocuri, iesiri in aer liber si vizite la muzee, gradini zoo sau botanice, teatre de copii, parcuri, deplasarile si intrarile la obiectivele turistice nefiind incluse insa in tariful de scolarizare.

Bucatarie proprie

Utilata in conformitate cu standardele impuse de Autoritatea Nationala Sanitara Veterina si Pentru Siguranta Alimentelor. Mancarea este pregatita zilnic de un bucatar cu experienta. Retetele sunt atent verificate si selectionate de medicul pediatru si de doamna asistent medical, in asa fel incat sa fie asigurat aportul zilnic de vitamine si calorii necesar copiilor.

Salina

Mini salina – salinoterapie – aerosoli salini. Mini salina este dotata cu un spatiu de joaca pentru a face micutilor sederea cat mai placuta

Spatiu exterior

Curtea centrului educational ofera un spatiu generos, amenajat pentru joaca si recreere.

Cabinet medical

Asistenta medicala realizeaza triajul medical al copiilor si recomanda izolarea de colectivitate a celor care reprezinta pe moment un pericol pentru starea de sanatate a celorlalti copii. Deasemenea, facem cunoscuta parintilor orice schimbare observata la copil si ii indrumam catre rezolvarea corecta a problemelor care apar.

Consiliere psiho-pedagogica

Consilierea psiho-pedagogica este adresata atat copiilor cat si parintilor acestora.

Siguranta

Siguranta si securitatea copiilor sunt asigurate prin:

  • Corpuri de mobilier asigurate prin fixare in perete;
  • Scarile de acces prevazute cu elemente de inchidere; copiii urca/coboara doar insotiti de educatoare/ingrijitoare;
  • Protectia prizelor; verificare PRAM;
  • Acces securizat prin video-interfon;
  • Meniuri aprobate de medic;
  • Probe alimentare pastrate 48 ore.
Galerie foto
  • ...