Emerald - Gradinita Bucuresti

Alimentatie copii

Alimentatia sanatoasa si deprinderea unor obiceiuri bune înca din copilarie sunt extrem de importante la Gradinita Emerald.

Bucataria proprie ofera un meniu variat si sanatos, sigur, special creat si portionat pentru copii. Fiecare fel de mancare, de la o simpla gustare, pâna la felurile principale ale zilei, este conceput si planificat de specialisti în nutritie, în conformitate cu specificatiile Ministerului Învatamântului.

De asemenea, vom profita de aceasta ocazie pentru a învata copiii despre elementele de baza ale unei alimentatii adecvate si ii vom pregati pentru un stil de viata sanatos.
Felurile de mâncare sunt adaptate fiecarui anotimp în parte, incluzând fructe, legume, cereale, lactate si brânzeturi, stabilind astfel un echilibru perfect între consumul de fibre alimentare, carbohidrati, proteine si grasimi, pentru a oferi copilului energia de care are nevoie, dar mentinând nivelul total al caloriilor în zona recomandata fiecarei grupe de varsta.
În acelasi timp, ne vom stradui sa limitam adaosul de zahar si sodiu si sa crestem continutul de fibre. Întregul plan nutritional este bazat pe un program de cercetare si recomandare stiintifica.
Si pentru ca alimentatia copilului este una dintre prioritatile Gradinitei Emerald, am construit un spatiu dedicat în exclusivitate salii de mese.
Puteti avea încredere ca vom asigura copilului dumneavoastra un meniu complet, pentru a-l ajuta sa creasca puternic, sanatos si fericit.
Va rugam sa ne informati în cazul în care copilul are alergii sau nevoi speciale de nutritie.

Galerie foto
  • ...