Emerald - Gradinita Bucuresti

Misiunea noastra

Între granitele impuse de programa Ministerului Invatamântului, am creat un univers în care este încurajata libertatea copilului de a cerceta, a explora si de a pune întrebari.

Vom stimula astfel gândirea independenta si nevoia de a cauta, de a descoperi si a urmari lumea. Imaginatia si creativitatea vor însoti copilul la fiecare pas, fie ca este vorba despre matematica, stiinta sau muzica si pictura.
Organizarea fiecarei grupe permite educatorului sa se concentreze pe fiecare copil în parte, mentinand în permanenta o atmosfera calda, bazata pe încredere si parteneriat între copii si cadrele didactice.

Pornind de la ideea ca inteligenta unui copil este de multe ori subestimata, fiecare aspect al programului nostru educational este gândit astfel încât sa descopere si sa descatuseze potentialul copilului.

Este important sa întelegem ca acum, în primii ani, educatorii nostri vor declansa si vor dezvolta gândirea independenta, rezolvarea creativa a problemelor, descoperirea, curiozitatea si bucuria de a învata, consolidând astfel fundatia intelectuala a viitorului elev.

Galerie foto
  • ...