Green Day Spa - Salon de infrumusetare

Manichiura si pedichiura

Manichiura Clasica 20 Lei

La fel ca si pielea, unghiile au nevoie de ingrijire. Rapida si eficienta, manichiura clasica efectuata de tehnicienii Green Day Spa este cel mai usor mod de a avea maini perfecte, mereu!

Manichiura Spa 30 Lei

   Manichiura SPA este recunoscuta ca fiind un tratament complex de ingrijire a unghiei si a mainii.  Acest tip de tratament are la baza doua principii: relaxarea si starea de bine. In afara de starea ta de bine insa, tinem cont si de starea unghiilor tale printr-un sistem de ingrijire si de tratare pe baza de uleiuri esentiale si aromoterapie.   

Pedichiura Clasica 30 Lei

  Daca manichiura noastra este in permanenta impecabila, se poate intampla ca uneori sa neglijam sa facem acelasi lucru si cu unghiile de la picioare, mai ales in sezonul rece.   

Pedichiura Spa 40 Lei

  In afara de pedichiura obisnuita mai poti sa-ti rasfeti picioarele cu un tratament SPA. In timp ce stai relaxata tehnicianul iti maseaza talpile cu masti de curatare, hidratare si exfoliere. Pedichiura este un plus important in frumusete si tocmai de aceea ar trebui sa nu ocoliti salonul: nimeni nu o face mai bine ca un specialist!

Nail Art & Strasuri 2 Lei

Nail Art-ul consta in decorarea unghiilor cu elemente decorative realizate din lac de unghii sau aplicatii de strasuri.

Aplicare Lac de Unghii 5 Lei

Aplicare lac de unghii OPI sau Alessandro. Aveti de ales din peste 30 de nuante si texturi.ps: Green Day Spa a adus pentru tine ultimele tendinte in materie de lacuri de unghii! Lacurile de unghii mate si Shatter-ul - un lac de unghii cu totul si cu totul special, ce "crapa" pur si simplu, scotand la iveala nuante minunate. 

Galerie foto
  • ...