Green Day Spa - Salon de infrumusetare

Masaj

  Green Day Spa Massage 70 Lei

Durata: 60 minServiciul se poate achizitiona si in varianta 30 minute la pretul de 35 lei  Toate Tipurile de Masaj pe care le cunoasteti sau le doriti intr-unul singur! Green Day Spa a cautat metoda ideala de relaxare... si ce poate fi mai bun decat reteta dvs. personala?De acum exista o singura alegere in materie de masaj: Green Day Spa Massage.Masaj clasic de relaxare, cu o durata de 60 minute. Se utilizeaza numai produse corporale Babor.

Deep Tissue Massage 70 Lei

Durata: 60 minServiciul se poate achizitiona si in varianta 30 minute la pretul de 35 lei Masaj Deep-Tissue, pentru persoanele cu o viata activa si antrenament sportiv constant. Se utilizeaza strict produse Babor.

Green Stones Well Being 70 Lei

Durata: 60 minServiciul se poate achizitiona si in varianta 30 minute la pretul de 35 lei Un masaj de 60 minute, ce se efectueaza cu ajutorul pietrelor calde. Este un masaj ce relaxeaza, incalzeste si ajuta la decontracturarea musculara.

STOP Cellulite Masaj Anticelulitic 35 Lei

Durata: 30 minute.Serviciul se poate achizitiona si in varianta 60 minute la pretul de 70 leiPentru masajul anticelulitic, clientul poate selecta zonele pe care vor fi aplicate manevrele.

Reflexoterapie 35 Lei

Durata terapie: 30 min Este terapia ce focuseaza in mod special talpile picioarelor. Cum functioneaza?Teoria ce primeaza ca definitie a reflexoterapiei este aceea ca atat pe talpi cat si in palme exista terminatii nervoase ce corespund anumitor parti ale corpului sau organe. Spre exemplu: - varfurile degetelor de la picioare apartin capului- inima si pieptul apartin oului talpii - ficatul, pancreasul si rinichii se gasesc in arca talpii- zona lombara si intestinele se gasesc in calcai   Beneficii: - actioneaza ca stimul de relaxare al stresului- dureri de cap- dereglari digestive, constipatie- artrita- insomnia- dereglari hormonale- accidentari de origine sportiva- dereglari menstruale, sindrom premenstrual- dureri de spate    

Galerie foto
  • ...