Dimitrie Paciurea, Liceu Vocational Artistic - Bucuresti

SPECIALIZAREA: Pictura de sevalet

La cursurile de Studiul formelor si al culorii, elevii si îsi vor exprima liber ideile, gândurile si trairile, fara a fii îngradite, se vor juca pe paleta cu culorile, vor învata sa le amestece si sa obtina nuante si tonuri, sa obtina diferite tipuri de pete,  prin care sa transpuna elementele din realitate în propria viziune.

Activitatile practice din atelier le stimuleaza imaginatia, astel încât acestia vor putea sa vina cu idei noi si sa faca conecxiuni între ele, le dezvolta spiritul critic prin care ei vor putea sa deosebeasca o opera de valoare fata de una de calitate îndoielnica si limbajul plastic prin care ei vor putea sa realizeze o imagine utilizând elementele de limbaj plastic.

Prin realizarea planselor copii vor dobândi încredere în ei si îsi vor dezvolta o personalitate si un stil propriu prin care sa se individualizeze de ceilalti semeni.

Cursul le ofera notiunile de baza pentru a întelege o imagine de arta, de orice tip si pentru a realiza compozitii plastice, utilizând mijloace de expresie si experimentând diferite tehnici în culori de apa, care sa îi pregateasca pentru viitoarea cariera artistica.

Galerie foto
  • ...