Help Instal - instalatii gaze, termice si sanitare Bucuresti

Montaj detectoare de gaz

Traim vremuri in care ne-am obisnuit atat de mult cu exploziile din filmele de actiune care abunda la televizor, incat montajul detectoarelor de gaze a ajuns un subiect de polemica si este privit ca si taxa RCA, adica, daca e musai, cu placere.

Mai mult decat atat, oamenii cu care interactionam, spun ca precis este o afacere a cuiva din Parlament si, ca au dat legea, doar ca unii sa se imbogateasca si “fraierii sa plateasca”.

Noi totusi ne-am ocupat de ceva ani de instalare de senzori de gaze si de sistemele de protectie aferente si putem spune, ca nu e rau deloc sa gandim in perspectiva si, mai ales, sa ne bucuram de avansul tehnologic, lucru, care ne poate si salva viata si bunurile..

Din ce in ce mai greu reusim sa capitalizam ceva si ar trebui sa gandim mult mai sanatos, pentru ca, sa zciem, ca nu de la noi s-ar putea produce explozia, pentru ca suntem atenti si avem si aragaze cu sisteme de protectie, dar coloanele si restul instalatiei, pot si ele ceda si atunci nu ne mai ajuta aragazele protejate.

Ca sa putem sa va ajutam cu aceste servicii de montaj detectoare de gaz pentru apartamente, ar trebui sa cunoastem mai multe detalii legate de tipul de instalatie, tipul de coloane, de modelele de electrovane si senzorii de gaz, pe care ii veti agrea din cele prezentate.

Va oferim consultanta gratuita si in aceasta privinta, daca nu le-ati achizitionat si, despre acest lucru, este mai bine sa discutam inainte, deoarece puteti obtine economii, alegand cea mai potrivita solutie.

Asa cum spuneam, aparatele numite detectoare de gaz, pot fi de diferite complexitati si, prin urmare, montajul si intretinerea detectoarelor poate deveni mai simpla sau mai complexa.

Pentru acest lucru, asteptam telefonul dumneavoastra si vom discuta apoi si pretul cel mai potrivit.

Cel mai mic pret pentru montaj detectoare de gaz, porneste de la 216 lei/ apartament [materiale si manopera incluse], in cazul asociatiilor de locatari si

Cel mai mic pret pentru montaj sisteme de detectie la persoane fizice, cu contorizare individuala, porneste de la 350 lei, de asemenea cu materiale si manopera incluse.

Galerie foto
  • ...