Help Instal - instalatii gaze, termice si sanitare Bucuresti

Instalatii gaze revizii

Pana cand noi toti vom intelege ca e nevoie de revizii gaze, pentru ca sunt spre si despre siguranta familiei si a bunurilor noastre, va mai trece un timp si vom mai fi expusi pericolelor din partea vecinilor delasatori sau ignoranti.

Iti garantez ca legea, care impune obligativitatea acestui lucru, este in favoarea preventiei si nu o taxa sau povara in plus, asa cum o percepem de obicei. De aceea noi, firmele de instalatii gaze autorizate ANRE din Bucuresti sau din intreaga tara, vom fi vazuti ca un rau necesar, chiar daca va aducem toate argumentele ca nu este asa.

Iata care sunt situatiile care impun revizii tehnice la instalatii de gaze, pentru a intelege si mai bine necesitatea lor, din puct de vedere tehnic:

1. Reviziile sunt obligatorii la intervale de maximum 10 ani;

2. Reviziile sunt obligatorii dupa orice intrerupere a utilizarii instalatiei de gaze naturale, mai mare de 6 luni;

3. Reviziile sunt obligatorii dupa orice eveniment, care poate afecta instalatia de gaze, de la evenimente mici, de genul lovituri, socuri, forfecari ale zidurilor, pana la accidente mai grave petrecute in zona instalatiilor de gaze;

4. Reviziile sunt obligatorii dupa orice intrerupere a furnizarii de gaze, de catre un agent constatator al SC Distrigaz SUD Retele sau oricarui alt operator similar de distributie, ca urmare a constatarii unei defectiuni.

Dar se pot face si la cererea clientului.

Merita mentionat ca suntem o firma de instalatii gaze autorizata ANRE pentru a putea face revizii gaze si verificari in Bucuresti si Sectorul Agricol Ilfov.

Fiind o piata libera si pentru firmele de instalatii specializate in gaze, cele mai mici preturi, pe care le avem, pot fi “batute” probabil de unii concurenti, dar scopul nostru nu poate fi de a oferi cele mai mici preturi in detrimentul respectului pentru angajati si pentru siguranta clientilor.

Ca sa stim exact cu ce te confrunti, ce fel de instalatii de gaze ai, cate puncte de ardere, de cand nu ai mai facut revizia la gaze, dar si celelalte particularitati, trebuie sa ne spui mai multe.

Ca sa descoperi cum sa-ti rezolvi problema reviziei instalatiei de gaze mai repede, mai sigur si mai ieftin, fara a-ti complica existenta mai mult decat merita, avem nevoie sa intelegem ce te preocupa sau care este provocarea, pe care ai identificat-o la acest moment.

Doar asa vom putea „diagnostica” pasul urmator, pe care ar trebui sa-l faci, pentru a trece peste acest moment cu incredere, ca ai ales cea mai buna solutie de revizie gaze la acest moment, fara niciun risc.

Fiecare problema legata de revizia instalatiei se rezolva in felul ei, asadar, daca ne acorzi un minut, ca sa ne spui ce te preseaza in acest moment, cu siguranta iti vom spune primul lucru pe care trebuie sa-l faci, raportat la cazul tau SI ESTE ABSOLUT GRATUIT.

Galerie foto
  • ...