New Concept Design Construct - hidroizolatii si refaceri terase

Hidroizolatii acoperis

Hidroizolatia acoperisului este un pas extrem de important pentru impermeabilizarea impotriva infiltratiilor de apa a casei, cladirii de birouri sau a spatiului comercial pe care doriti sa il construiti sau reabilitati. De aceea, o hidroizolatie pentru acoperis cu membrana EPDM poate fi solutia pe termen lung pe care o cautati.

Produsa in foi de mari dimensiuni, hidroizolatia EPDM Firestone este realizata dintr-o membrana de cauciuc sintetic special conceputa pentru a se adapta celor mai exigente cerinte in constructii si in hidroizolarea acoperisului.

Prima foaie de hidroizolatie EPDM a fost instalata in anul 1980 pe acoperisul unei cladiri din USA, fiind si astazi functionala.

Astazi, avand peste 1.5 miliarde de metri patrati instalati la nivel global, membrana EPDM este un produs de referinta in hidroizolatii ce a castigat aprecierea clientilor prin calitatea desavarsita a hidroizolatiei cat si prin proprietatile deosebite ale materialului din care este realizata.

Compania Firestone se distinge pe piata materialelor de hidroizolatii de calitate cu produse precum Firestone RubberGard sau Firestone RubberCover ce ofera o durata ridicata de viata hidroizolatiei acoperisului dvs.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0761624158; 0725820257
Intr. Ciresului , nr. 7, Dobroesti, judetul Ilfov
Distribuie