New Concept Design Construct - hidroizolatii si refaceri terase

Termoizolatii

Va ofera servicii complete pentru termoizolatii, de la consultanta asupra materialelor pana la executia sistemelor de termoizolatii in proiectele dumneavoastra.

Ce este termoizolatia?

Termoizolatia sau termosistemul reprezinta solutia ideala ce permite pastrarea caldurii / racorii la interior atunci cand construiti sau reabilitati termic o locuinta, un spatiu comercial, o hala industriala sau subsolul cladirii.

Scopul termoizolatiei

Termoizolatia are scopul de a izola spatiul construit si de a limita dispersia termica prin pardoseala, pereti, ferestre sau acoperis, indiferent de anotimpul in care va aflati.

De ce este important sa considerati achizitionarea unei termoizolatii de calitate?

Un sistem termoizolant bun trebuie sa asigure confortul termic, calitatea si durabilitatea materialelor cat si siguranta conform normelor de constructii si sa joace un rol important si la izolarea fonica a cladirii pe este integrat.

Cum sa termoizolati eficient o locuinta?

Pentru eficientizarea procesului de termoizolatie, trebuie sa identificati locurile potentiale ce pierd caldura precum fundatii, subsoluri, planseu beton, pereti (interior / exterior), ferestre sau acoperis.

Dupa identificarea locurilor unde exista rupere termica, se selecteaza materialele izolante ce vor fi aplicate structurii:

Sistem termoizolatie realizat cu polistiren:

– polistiren expandat;– polistiren extrudat;– polistiren grafitat;

Sistem termoizolatie realizat cu vata:

– vata minerala sticla;– vata bazaltica;

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0761624158; 0725820257
Intr. Ciresului , nr. 7, Dobroesti, judetul Ilfov
Distribuie