Home Kineto - Cabinet kinetoterapie Popesti Leordeni

Kinetoterapia

Ce este kinetoterapia
Kinetoterapia sau gimnastica medicala reprezinta o latura a recuperarii medicale ce are la baza efectuarea de miscari în scopul redobândirii potentialului fizic. Aceasta are la baza principiile kinetologiei umane, disciplina ce se ocupa cu studiul miscarii organismului uman, în scopul eficientizarii acestora.
Prin urmare, prin kinetoterapie urmarim sa reparam / eficientizam functia locomotorie a organismului pentru ca tu sa te poti bucura la maxim de potentialul corpului tau.
Ce presupune kinetoterapia

 
Pe scurt, kinetoterapia presupune efectuarea de exercitii fizice. Natura si dificultatea exercitiilor fizice le vom alege în functie de afectiunea pacientului, nivelul de pregatire fizica al acestuia, bagaj motric existent, vârsta, gen, precum si preferinta individuala.
Kinetoterapia presupune efort din partea pacientului, rabdare si perserverenta pâna la atingerea obiectivelor. De obicei rezultatele se vad dupa o perioada ce poate varia de la câteva saptamâni la câteva luni, totul fiind dependent de natura afectiunii si de toti ceilalti factori amintiti anterior.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724763847
Str. Solstitiului, Nr. 33, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie