HomeSmart Electric, Bucuresti - Comercializare si sevice interfoane

Interfon Bloc cu 50 Apartamente - Genway

Kit pentru blocuri cu 50 apartamente, panou de apel rezistent actelor de vandalism, luminat pe timpul noptii. Potrivit pentru montarea in exterior, rezistent conditiilor meteorologice extreme.

 

- Panou de apel WL-03NLA- 50 x Post interior WL-02NEFC- 100 x Tag-uri TAG.01.C- Sursa de alimentare  cu Acumulatori PS-2-3- Yala electromagnetica cu butuc EE-90- 13 x Distributuitor audio WL-03NLCH- Manual Instalare- Garantie 24 luni

 

Panou de apel, luminat pe timpul noptii, ecran pentru afisaj numar apartament, timp sonerie, durata convorbire,afisare mesaje in vederea programarii / depanarii. Ofera posibilitatea mai multor tonuri de apel (3), reglarea volumului  soneriei sau a vocii, atat a panoului de apel cat si a posturilor interioare. Are inclus cititor de proximitate, ofera posibilitatea stergerii uneia sau mai multor tag-uri din memorie.Este disponibil in varianta 2, 3,4 digiti. Permite accesul pe baza de cod. Se pot conecta in paralel maxim 4 panouri de apel.Comunicatia este ful-duplex (la fel ca la telefon). Montaj : Sub Tencuiala

 

 Postul pentru interior, este tip telefon. Format din placa de baza + receptor, in dreptul receptorului se gaseste butonul ce permite deschiderea electrica a usii/ portii.Se pot conecta in paralel maxim 4 posturi interioare.

 

Un sistem  de securitate economic, usor de utilizat si tot odata practic. Interfonul pentru bloc va aduce siguranta in locuinta. Restrictioneaza accesul persoanelor neautorizate, permite comunicatia intre dumneavoastra si oaspeti. Permite deschiderea usii sau portii din postul interior.

Galerie foto
  • ...