HomeSmart Electric, Bucuresti - Comercializare si sevice interfoane

Videointerfon bloc 20 apart, Genway InoDesign

Kit pentru bloc cu 20 apartamente, panou de apel rezistent actelor de vandalism, luminat pe timpul noptii. Potrivit pentru montarea in exterior, rezistent conditiilor meteorologice extreme.

 

Kit Videointerfon bloc cu 20 apartamente - Genway EcoDesign, este format din :

- Panou de apel C9E21L-C- 20 x Post interior V7- 40 x Tag-uri 01.C- Sursa de alimentare 4055- 5 x Distributuitor audio video- Manual Instalare- Garantie 24 luni

- Panou de apel luminat pe timpul noptii, ecran pentru afisaj numar apartament, timp sonerie, durata convorbire,afisare mesaje in vederea programarii / depanarii. Camera video color Sony cu infrarosu. Ofera posibilitatea mai multor tonuri de apel (3), reglarea volumului  soneriei sau a vocii, atat a panoului de apel cat si a posturilor interioare. Are inclus cititor de proximitate, ofera posibilitatea stergerii uneia sau mai multor tag-uri din memorie.Este disponibil in varianta 2, 3,4 digiti. Permite accesul pe baza de cod. Se pot conecta in paralel maxim 4 panouri de apel.Comunicatia este ful-duplex (la fel ca la telefon). Montaj : Sub Tencuiala- Postul interior vine in componenta cu ecran LCD de 7" Rezolutie: 480 x 234. In partea dreapta ecranului se gasesc butoanele pentru : Raspuns, Taiere Soneriei, Deschidere Portii, Apel monitor suplimentar. Sub ecran se gasesc butoanele pentru: Reglarea Contrastului, Volumul Soneriei, Volumul Vocii. Dimensiuni : 142 x 216 x 29 mm. (inaltime x latime x adancime). Temperatura de functionare : -10 ? +55 grade C.

Galerie foto
  • ...