Horeca Culinary School - scoala de educatie culinara profesionala Bucuresti

Curs cofetar

Conceput pe baza competentelor demonstrate ale unui cofetar, la acest curs vom descoperi secretele acestei meserii, atât pentru cei care vor sa debuteze în aceasta profesie, dar si pentru cei ce îsi doresc deschiderea unei afaceri în acest domeniu.

Te initiem, te formam profesional, te ajutam sa descoperi calitatile tale creative, artistice, te orientam în cariera sau în deschiderea propriului laborator.

Cursantii nostri sunt primii care valideaza calitatea cursurilor si ne dau încredere ca suntem pe drumul cel bun, ca programele noastre de training aduc o valoare reala pregatirii lor profesionale.

Horeca Culinary School propune un nou format creat sa vina în întâmpinarea celor interesati de arta deserturilor.

Doar aici ai ocazia sa studiezi împreuna cu Guest Chefs dintre cei mai cunoscuti cofetari pe plan international.

Pastry Chefs renumiti pe plan international, câstigatori de titluri mondiale sau fondatori ai unor scoli de specialitate în tarile din care provin, predau diverse module si impartasesc cursantilor experiente fabuloase din activitatea lor profesionala.

La Horeca School înveti în spatii dotate la nivelul scolilor europene , cu bancuri de lucru individuale unde toate temele cursului se realizeaza practic individual sau în grupe mici.

Curs autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se finalizeaza prin obtinerea unui certificat profesional nivel 2 cofetar recunoscut national si international.

Program cu durata de 10 saptamâni, ce pune accent pe ateliere practice sustinute în laboratorul scolii, dar si în cadrul stagiilor de practica în laboratoarele unor locatii exclusiviste sub îndrumarea unor pastry chefs profesionisti.

La cursuri pot participa si persoane care au absolvit ciclul gimnazial de studii!

Galerie foto
  • ...